Kablo net kanalları yayın m3u8

Pc de açıyor...
Tv de açmıyor..

Son düzenleme:
Öneri - Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku) Bu listedeki kanalların sabit m3u8 linkini veriyorum üsteki konudaki listeyi indirip tvg id ile kanalın m3u8 kullanabilirsiniz

https://lemonchiffon-dotterel-347603.hostingersite.com/yayin.m3u8?id=1102

Not: Sondaki id değeri tvg id listedeki ona göre olacak üsteki konudaki listeyi indirip tvg id alcaksiniz her kanalın kendine özel tvg idsi var ona göre kullanın çalışmıyor demeyin
Televizio için vermiş olduğunuz PHP;m3u vb hiçbiri açılmıyor

ELİNE SAGLIK KARDES GUZEL OLMUS VEDE CALISIYOR İNSALLAH BOYLE DEVAM EDER👍

ELİNE SAGLIK KARDES GUZEL OLMUS VEDE CALISIYOR İNSALLAH BOYLE DEVAM EDER👍

@sakultah valla net çalışıyor önceki url kapanıp yeni url ile devam etti url patladıkça sende yenisini eklersen sorunsuz akar bu son zamanlarda yapılan en ent paylaşım burda farklı olarak eline sağlık

@sakultah valla net çalışıyor önceki url kapanıp yeni url ile devam etti url patladıkça sende yenisini eklersen sorunsuz akar bu son zamanlarda yapılan en ent paylaşım burda farklı olarak eline sağlık

aga en stabil agirda olsa devamli olan link tum listeyi parstv ye tek tek eklemistim url degisince tek tek silmek zor oluyo ins sabit linke gecince tekrar eklerim cunku hemen mesaj geliyo yayinlar gitti diye

Öneri - Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku) Bu listedeki kanalların sabit m3u8 linkini veriyorum üsteki konudaki listeyi indirip tvg id ile kanalın m3u8 kullanabilirsiniz

https://lemonchiffon-dotterel-347603.hostingersite.com/yayin.m3u8?id=1102

Not: Sondaki id değeri tvg id listedeki ona göre olacak üsteki konudaki listeyi indirip tvg id alcaksiniz her kanalın kendine özel tvg idsi var ona göre kullanın çalışmıyor demeyin
Dediğiniz id yöntemi artık işe yaramıyor galiba konudaki ilgili mesajınızdaki sunucu uçmuş.
Bu konudaki linkten yapınca işe yaradı:

Eline sağlık çok güzel olmuş ,
bu adres ve yöntem ne kadar geçerli olur kendime liste düzenlemek istiyorum. Teşekkür ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri