Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
1.1.3Hangi versiyon kurulu.
Çalışmıyor program arızalı. İlk konuyu ben açtım zatenGruplarında bir arıza ile ilgili konu yok. Enson 20 Kasımda server sorunu olmuş sonra düzelmiş
Usta reklam engelleyici adguard vs varsa açılmıyor . Şimdi indirdim denedim test ettim . Adguardı kapanınca açıldı . Kapatmazsan açılış ekranı sabit öyle kalıyorÇalışmıyor program arızalı. İlk konuyu ben açtım zaten
Denemek için ben de indirdim, çalışıyor. Fakat açmayan kanallar da varÇalışmıyor program arızalı. İlk konuyu ben açtım zaten
Reklam engelleyici var hocam fakat uzun süredir var. Bazı programlar etkileniyordu fakat jesus etkilenmemişti. Artık dediğiniz gibi açılış ekranında sabit kalıyorUsta reklam engelleyici adguard vs varsa açılmıyor . Şimdi indirdim denedim test ettim . Adguardı kapanınca açıldı . Kapatmazsan açılış ekranı sabit öyle kalıyor