Jasmine dizisini TV+ kaldırdı

remixtik

Paylaşımcı
Konular
199
Ne düşünüyorsunuz
Siz izlediniz mi diziyi

Bana soracak olursanız dizinin başrol oyuncusu Asena Keskinci Pr yapmak için Evrim Akın ile ilgili iddaları attı
Kaç senedir nerdeymiş aklı

Dizi müstehcenlik olduğundan kaldırıldı

Ne düşünüyorsunuz
Siz izlediniz mi diziyi

Bana soracak olursanız dizinin başrol oyuncusu Asena Keskinci Pr yapmak için Evrim Akın ile ilgili iddaları attı

Bende bir iptv telegram grubundan gördüm sapık dediler muhabbet ederken hayatta fragmanı bile bakmam

Artık izlenmek için her naneyi yiyorlar buna da sanat diyorlar, Hay ben böyle sanatın içine...

Müge Anlı nın ya da Esra Erol un program konuklarını ne zaman senaryo yaparlar acaba bu diziyi baya geride bırakacak malzeme mevcut onlarda 😁

Kimin işine gelir böle pis ahlaksiz dizi. Sanada dert olmus belliki!
Tek bir fragmanına bile bakmadığım gündem olmasa adını bile duymadığım bir şey için sapıkta olduk! cidden forumun kalitesi iyice düştü ne yazılandan ne okuduğunu anlayandan çektiğimiz kadar hiç kimseden çekmedik şu sanal alemde.

Tek bir fragmanına bile bakmadığım gündem olmasa adını bile duymadığım bir şey için sapıkta olduk! cidden forumun kalitesi iyice düştü ne yazılandan ne okuduğunu anlayandan çektiğimiz kadar hiç kimseden çekmedik şu sanal alemde.
Herkes sakin olsun arkadaşlar relax

Ne düşünüyorsunuz
Siz izlediniz mi diziyi

Yerli dizilerin de içine ettiler bi eşc***ellik olmassa iyidir Rabbim bu tur sapkın iceriklerden ve her türlü ahlaksız iceriklerden ve bu davranislardan bizi korusun inşallah 🤲🤲

Kardesim ben birkac sahnesini bu forumda basligi acilinca izledim. o sahnelere gore yorum yaparsam yabanci dizilerin %95'nde olan daha acik sevisme sahnelerinin uzun olanlarini cekmisler. Sadece varlik fonunun sahibi oldugu turkcell plus'tan kalkmis.

Son düzenleme:
Ben şuan bakıyorum diziye 😀😀merak ettim

Geri