izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Hocam ben bu YouTube isini anlamadim şimdi turk diziye girdim acilan sayfada 2 dizi ekledim oynatma listesi olarak şimdi bu eklediğimiz diziler nasıl gözükecek nuvioda?
İçerde ve Çukuru istek olarak gönderen sizdiniz sanırsam? şimdi ekledim. tmdb'de benim kataloğum ile içerdeye girin ve deneyin

Bende Poyraz Karayel için istek yolladım da bilemedim ulaştımı hep hata verdi sonunda çok istek yolladınız sonra deneyiniz dedi.

İçerde ve Çukuru istek olarak gönderen sizdiniz sanırsam? şimdi ekledim. tmdb'de benim kataloğum ile içerdeye girin ve deneyin
Stock katalogla çalışmazmi hocam? Yada aratma yapsam diziyi

Stock katalogla çalışmazmi hocam? Yada aratma yapsam diziyi
Çalışır ama bazı bölümler çalışmaz çünkü ben katalogda bölümleri düzeltiyorum. Bizim türk dizilerinin sezon mantiğıyle tmdb farkli olabiliyor ben bizim türk dizilerine göre uyarlıyorum sezonları

Çalışır ama bazı bölümler çalışmaz çünkü ben katalogda bölümleri düzeltiyorum. Bizim türk dizilerinin sezon mantiğıyle tmdb farkli olabiliyor ben bizim türk dizilerine göre uyarlıyorum sezonları
Anladım hocam simdi memoliyi gonderdim bir el atar mısın rica etsem xd

Beyler şimdi beni linç etmeyin ama o diziyide koy bu filmi de koy şu özelliği de koy... Bu işin dibi gelmez @ayruki de bezer. Ki en kötü senorya da bu olur. Zamanında bende bir kaç soru sordum ama çok önemli bir hata falan olmadığı müddetçe arkadaşı bunaltmayalim. Kendimi de katıyorum yanlış anlamayın.

Beyler şimdi beni linç etmeyin ama o diziyide koy bu filmi de koy şu özelliği de koy... Bu işin dibi gelmez @ayruki de bezer. Ki en kötü senorya da bu olur. Zamanında bende bir kaç soru sordum ama çok önemli bir hata falan olmadığı müddetçe arkadaşı bunaltmayalim. Kendimi de katıyorum yanlış anlamayın.
Zaten dakika başı bakmayacam hocam, canım estikçe bakacağım o yüzden bir problem yok :D

Hocam sabaha kadar old diziler geliyor xd

Eline emeğine sağlık hocam. Yani gerçekten çok güzel bir eklenti yaptın.
Hocam bayadır aklımdayı bu fikir, uygulamaya geçeyim dedim :D hem yerli diziler açısından iyi olur. Topluluğun yardımı lazım tabi istekler önemli.

Deneme amaçlı ve izlediğim için evlilik güzeldir yaptim oldu galiba

Bazi diziler 2 kanalda yayınlandığı icin devamını bulamıyorum xd belli bir yere kadar gelmis ordan sonra kanal degismis

Süper olmuş hocam elinize sağlık bu sayede yerli sorunu da çözülmüş olacak inşallah

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri