izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Eğer kaynaklar sebeb oluyorsa azaltmakta fayda var. :) Bence 40 kaynak çok ?

Eğer kaynaklar sebeb oluyorsa azaltmakta fayda var. :) Bence 40 kaynak çok ?
Kaynakların çokluğundan değil hocam, arkada kaynaklarla çalışan domain sisteminden kota doluyor. Plugin zaten sizin cihazınızda inmiş durumda ama kota bittiğinden domain sistemine bağlanamıyor ve nere gideceğini bilmiyordu o yüzden bir şey bulmuyordu. Kaynak kodda gömülü hiç bir domain bulunmuyor.

Kaynakların çokluğundan değil hocam, arkada kaynaklarla çalışan domain sisteminden kota doluyor. Plugin zaten sizin cihazınızda inmiş durumda ama kota bittiğinden domain sistemine bağlanamıyor ve nere gideceğini bilmiyordu o yüzden bir şey bulmuyordu. Kaynak kodda gömülü hiç bir domain bulunmuyor.
Bu durumun önüne geçmek için, yazdığım addon'da uzak JS leri indiriyorum ve yerelden çalıştırıyorum :)
Manifest version numarası ile güncelleme kontrolünde eğer güncellenen varsa indirilmesini sağlıyorum.

Bu durumun önüne geçmek için, yazdığım addon'da uzak JS leri indiriyorum ve yerelden çalıştırıyorum :)
Manifest version numarası ile güncelleme kontrolünde eğer güncellenen varsa indirilmesini sağlıyorum.
Hocam orası öyle de benim pluginde işe yaramaz bu çünkü domaini başka apiden aldığımdan o api de rate limite ulasıyor ve hiç bir domain bulamadıgından arama yapmıyor kaynaklar

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. İstediğiniz içeriğe tıklayıp 38 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum bağlantıları:

Yardımcı olabilecek linkler:

İyi seyirler.
Guzel bir uygulama emeginize saglik teșk

nedir abi bu işini bitiren çıksın tuvalet sırasını fazla kalabalık yapmayın gece 12 den sonra şifreli yayına geçiyorsa da ben o saatlerde uyuyurum sizde uyuyun :D :D :D

Bundan sonra gece 11de bilerek kapatacam, uyku önemli herkes için 😀😀

Bundan sonra gece 11de bilerek kapatacam, uyku önemli herkes için 😀😀
kapat usta amerika saatine göre olan da biz nasıl gece nba maçı izler gibi kalkıyorsak onlarda bunun için kalksınlar

v1.14.599 Güncelleme Notları:

- Rogue kaynağı geri eklendi.

- TurkDizi kaynağı eklendi. Bu kaynak
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ile entegre çalışmaktadır. Youtube'da istediğiniz dizi/filmi istek olarak gönderebilirsiniz. Genelde türk dizileri için planlamıştır, apisi oluşturulmuştur. + butonuna basarak eklemek istediğiniz içeriği, dizi ise youtube playlist linki film ise youtube linkini eklemeniz zorunludur.

- TMDB'de yanlış sezonlar sebebiyle eşleştirmede hatalar olabiliyor misal kurtlar vadisi dizisi 1. sezon 97 bölümken tmdb'de 4 sezon gözükebiliyor bununda önüne geçebilmek için izlelan kataloğumda tmdb fonksiyonu episode_groups kullanarak düzelttim. Örn: One Piece animesi 23 sezonken artık 1 sezon 1180 bölümdür. Yanlış sezonlu dizileri bildirmeniz önemlidir.

Ve artık plugin eklerken izlelan.com yazıp ekleyebilirsiniz en basit şekilde.

Linkler:

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :) TurkDizi kaynağı şuan temel aşamadadır, hatalar olabilir.

Vayy be süpersin üstad ellerin dert görmesin.

ile entegre çalışmaktadır. Youtube'da istediğiniz dizi/filmi istek olarak gönderebilirsiniz. Genelde türk dizileri için planlamıştır, apisi oluşturulmuştur. + butonuna basarak eklemek istediğiniz içeriği, dizi ise youtube playlist linki film ise youtube linkini eklemeniz zorunludur.

- TMDB'de yanlış sezonlar sebebiyle eşleştirmede hatalar olabiliyor misal kurtlar vadisi dizisi 1. sezon 97 bölümken tmdb'de 4 sezon gözükebiliyor bununda önüne geçebilmek için izlelan kataloğumda tmdb fonksiyonu episode_groups kullanarak düzelttim. Örn: One Piece animesi 23 sezonken artık 1 sezon 1180 bölümdür. Yanlış sezonlu dizileri bildirmeniz önemlidir.

Linkler:

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :) TurkDizi kaynağı şuan temel aşamadadır, hatalar olabilir.
Senin Allahını kurban hocam cansın can

Linkler:

Hocam ben eklemeye çalıştım geçerli link girin diyor nerede yanlış yaptım link bu

Geri