ayruki
Paylaşımcı
İyi seyirlerEline sağlık teşekkürler.
İyi seyirlerEline sağlık teşekkürler.
Bir bakayim hocamHocam plugin ayarlarında "eklenti sağlayıcılarını depoya göre grupla" diye bir seçenek varmış onu aktif edip dener misiniz?
Hocam sıralama mantığı biraz değişik mobilde farklı tvde farklı mesela mobilde veya pcde benim dizdiğim sıraya göre sıralanıyor ama TV için ilk hangi kaynak bulunursa onu sıralıyor. o yüzden biraz zor buHocam boyle olmasi daha iyi olur tek başlık altinda olması birde kalite siralamasi yapabilirseniz guzel olur örneğin 1080p olanlar en ustte 4k olanlar bir altinda 720 olanlar bi altinda sadece bir öneri vermek istedim daha guzel olacağını düşünüyorum
Eklenti ayarlari var plugin ayarları yok hocam tam olarak nerede bu ayar?
Ekli dosyayı görüntüle 32960
En azından tek baslik olsa daha iyi olur diğer kaynakları engelliyor biraz kaydır kaydır bitmiorHocam sıralama mantığı biraz değişik mobilde farklı tvde farklı mesela mobilde veya pcde benim dizdiğim sıraya göre sıralanıyor ama TV için ilk hangi kaynak bulunursa onu sıralıyor. o yüzden biraz zor bu
Bitince zaten tümü ile hepsi alt alta çıkıyorEn azından tek baslik olsa daha iyi olur diğer kaynakları engelliyor biraz kaydır kaydır bitmior![]()
Şunu kadroya aldıramadıkHocam eline sağlık birsey sorucam kaynaklar bölmesinde bütün kaynaklar yan yana çıkıyorya onlari tek baslik altina duzenleseniz olmazmi örneğin başlık ayruki plugin olarak gözükse bütün kaynaklar altinda gözükse nasil olur daha derli toplu olmaz mı?
Ekli dosyayı görüntüle 32959
Ekleyip ne yapacagız hocam ayri plugin olarak izleyiverin
Teşekkürler, iyi seyirler hocamÜstad eline emeğine sağlık.İyi kötü kaynakların isimlerinide ezbere başladık gayrı sıkıntı yok.Varlığın yeter kaynaklar da güzel daha ne isteyelim ki .Kendi adıma son sözüm izliyomlan![]()
Bu addon yanlızEkleyip ne yapacagız hocam ayri plugin olarak izleyiverin![]()
TMDB ile çalısan tüm katalogları kullanabilirsinizÜstad ellerine sağlık, bu kaynağa özel bir katolog geliştirebilirmisiniz
Plugin içine gir ordaEklenti ayarlari var plugin ayarları yok hocam tam olarak nerede bu ayar?
Ekli dosyayı görüntüle 32960
Bu ikinci şık eklenti sağlayıcılarını depoya göre grupla şıkkı süpermiş. Yeni keşif ettim.Eline sağlık hocam