izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Hocam boyle olmasi daha iyi olur tek başlık altinda olması birde kalite siralamasi yapabilirseniz guzel olur örneğin 1080p olanlar en ustte 4k olanlar bir altinda 720 olanlar bi altinda sadece bir öneri vermek istedim daha guzel olacağını düşünüyorum
Hocam sıralama mantığı biraz değişik mobilde farklı tvde farklı mesela mobilde veya pcde benim dizdiğim sıraya göre sıralanıyor ama TV için ilk hangi kaynak bulunursa onu sıralıyor. o yüzden biraz zor bu

Hocam plugin ayarlarında "eklenti sağlayıcılarını depoya göre grupla" diye bir seçenek varmış onu aktif edip dener misiniz?

Eklenti ayarlari var plugin ayarları yok hocam tam olarak nerede bu ayar?

1000008105.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20260927_170421.jpg
    IMG_20260927_170421.jpg
    152.9 KB · Görüntüleme: 18
Hocam sıralama mantığı biraz değişik mobilde farklı tvde farklı mesela mobilde veya pcde benim dizdiğim sıraya göre sıralanıyor ama TV için ilk hangi kaynak bulunursa onu sıralıyor. o yüzden biraz zor bu
En azından tek baslik olsa daha iyi olur diğer kaynakları engelliyor biraz kaydır kaydır bitmior 😁

Bakıyorum hocam eklentilerde olduğu gibi bir ayar isareti var sandım

3252.jpgbunungibi diyorsanız yukarıdaki tiki aktif ederseniz bu şekilde gözükür

v1.14.596 Güncelleme Notları:

- Mihawk (webdrama) ve Katakuri kaynakları eklendi.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)

Evet depoya göre gruplama yapılıyor, zaten yapmazsanız aynı kaynak denk gelince donuyor ileri gidemiyorsunuz, öncesinde fazla kaynakda yoktu tek tek kapatıp 1 tanesini aktif ediyordum.

En azından tek baslik olsa daha iyi olur diğer kaynakları engelliyor biraz kaydır kaydır bitmior 😁
Bitince zaten tümü ile hepsi alt alta çıkıyor
Hocam eline sağlık birsey sorucam kaynaklar bölmesinde bütün kaynaklar yan yana çıkıyorya onlari tek baslik altina duzenleseniz olmazmi örneğin başlık ayruki plugin olarak gözükse bütün kaynaklar altinda gözükse nasil olur daha derli toplu olmaz mı?

Ekli dosyayı görüntüle 32959
Şunu kadroya aldıramadık😀 @ayruki

Üstad eline emeğine sağlık.İyi kötü kaynakların isimlerinide ezbere başladık gayrı sıkıntı yok.Varlığın yeter kaynaklar da güzel daha ne isteyelim ki .Kendi adıma son sözüm izliyomlan 😀

Üstad eline emeğine sağlık.İyi kötü kaynakların isimlerinide ezbere başladık gayrı sıkıntı yok.Varlığın yeter kaynaklar da güzel daha ne isteyelim ki .Kendi adıma son sözüm izliyomlan 😀
Teşekkürler, iyi seyirler hocam :)

Üstad ellerine sağlık, bu kaynağa özel bir katolog geliştirebilirmisiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-09-27-21-35-26-493_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_2026-09-27-21-35-26-493_com.nuvio.app.jpg
    166.2 KB · Görüntüleme: 21

Geri