izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

televizyona sıfırdan yüklemeye kalktık şimdi

çnceden izlelan uzantısını plugin kısmına yapıştordık mı direk çıkardı.şimdi çıkmıyor.ana sayfada katolog yükleyin diyor.Önceden direk izlelan ekledikmi extra katolog istemezdi. Çözemedik defalarça baika şeyler dememize rağmen
Demek ki katalog eklentisi silinmiş hocam

Anladığım kadarıyla kimse yazılanları okumuyor direk siteye giriyor şak diye sorununu yazıyor bir baksa o sorun herkes yaşamış çözümleri tek tek defalarca yazılmış ama yokk olmaz olur mu kolayı var 😂😃

Anladığım kadarıyla kimse yazılanları okumuyor direk siteye giriyor şak diye sorununu yazıyor bir baksa o sorun herkes yaşamış çözümleri tek tek defalarca yazılmış ama yokk olmaz olur mu kolayı var 😂😃
" Okumamak "varsayılan özellik olarak mevcut bizde...

@ayruki
İçimden geldi bir daha teşekkür ederim kendi adıma...

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
bununda kurdunuzmu

teşekkür ederim halloldu. Önceden eklentiyle katalog otomatik kendiliğinden eklenmişti onun için şaşırdım.

ne kadar okumayı takip etmeyi her zaman önem versemde gözden kaça biliyor bazen unutada biliyorsunuz.
Artık insanlar kime neye nasıl ayırt edeceklerini nasıl konuşacaklarınıda şaşırmışlar.

tekrar teşekkürler

teşekkür ederim halloldu. Önceden eklentiyle katalog otomatik kendiliğinden eklenmişti onun için şaşırdım.

ne kadar okumayı takip etmeyi her zaman önem versemde gözden kaça biliyor bazen unutada biliyorsunuz.
Artık insanlar kime neye nasıl ayırt edeceklerini nasıl konuşacaklarınıda şaşırmışlar.

tekrar teşekkürler
Sakın senin için yazmadım bunu yanlış anlaşılmasın aman ha senin olayın istisnai bir durum ben genel yazmıştım ve sorunun çözüldüğüne sevindim

Çok teşekkür ederim hocam, iyi seyirler bir sorun yoktur umarım dünden beri bakmıyorum plugine
Aradıkları mi buluyor ve izliyorum şuan için sorun yok kardeşim tekrar ellerine emeğine sağlık.

Merhaba elinize emeğinize sağlık en yüksek görüntü kalitesi olarak hangi kaynağı önerirsiniz?

Merhaba elinize emeğinize sağlık en yüksek görüntü kalitesi olarak hangi kaynağı önerirsiniz?
Türk kaynak derseniz: Joyboy
Yabancı: Hiriluk veya Gorosei (4k içerebiliyorlar)

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri