İstanbul'da berber ücreti belli oldu

remixtik

Paylaşımcı
Konular
291
Saçı olanlar dikkat!

İstanbul Berberler Odası’nın 2026 fiyat listesi belli oldu:

📌Saç: 500 TL
📌Sakal: 300 TL
📌Saç-Sakal: 800 TL (500+300)

İstanbul'da berber ücreti belli oldu aşağıda gördüğünüz gibi

Ben kendim kesiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260102-190012.png
    Screenshot_20260102-190012.png
    1,006.9 KB · Görüntüleme: 10
Senin saçın yok sanırım kral 😄 Saçı olanlar dikkat yazısına güldüm lütfen yanlış anlaşılmasın arkadaşlar

Millet pandemide öğrendi bu işi. O dönem tıraş makinası fiyatları arttı zaten. Ben kaç yıldır kendim keserim. Sakal tıraşı da klasik olurum. Öyle Gilllete falan kullanmam. Ara makaslarım falan da var. Şekilli şekilsiz custom her şeyi yaparız her türlü. En son ablam da kuaföre ne para vereceğim mis gibi kesiyor diye mudavidim oldu. Ondan gören arkadaşları da istemişler. Dedim o kadar da değil. Annem, babam, ben kaç yıldır yapıyorum. Dışarıdan iş almak bize yakışmaz dedim reddedim. He bazı hanım arkadaşlar oldu belirli dönemler. Ablam da verdi gazı. Onlara istisnalar yapıldı tabii :)

Kaliteli makas yok. Solingenler bile çakma. Moser makinalar zaten bozdu. Eski kırmızı Moserler gibi değil hiçbiri. Her şeyin içine ettiler. Ben bıçaklarını falan kendim bileme yapıyorum. Bakımı falan da kendim yaparım. Epeydir kullanıyorum. Rahat 20 yılı vardır. Nazar değmesin. Ama makasla kesersen hem düzgün uzar, hem ileride şekilde vermesi falan daha kolay olur. Kişiye kalmış. Sonulum cihazları olduğundan beri sıfır takılıyorum. Maskenin kafayı saran kayışları falan saçı çok çekiyor. Koparıyor. Ondan önce oooo modellerden model beğen.

Geri