Öneri İspanyollar Vavoo için m3u yapmış. Link halindedir.

Dosdum byedpi ne nasil. Kullanilir?
Sali gunu gondermistim kullanimini asagidaki link anlatiyor:

Son düzenleme:
Sali gonu gondermistim kullanimini asagidaki link anlatiyor:
Çalışıyor vpnle

vpn şart bu adresdeki linklere

Aşağıdaki linkten toplu halde veya ülke ülke link halinde izlenebilir. Ben engelleri aşmak için byedpi kullanıyorum.

VPN ile çalışıyor , ellerine sağlık
Ayrıca android tv box'ta byedpi ile windows 7 bilgisayarda goodbye dpi ile de çalışıyor

Aşağıdaki linkten toplu halde veya ülke ülke link halinde izlenebilir. Android tv box'ta kablonet'te byedpi ile windows 7 bilgisayarda türk telekom internette goodbye dpi ile çalışıyor
bu listeyi ben repo olaraktan kodi icinde kurulum yaparaktan uzun süredir seyrediyorum.

bu listeyi ben repo olaraktan kodi icinde kurulum yaparaktan uzun süredir seyrediyorum.
Onu'da perşembe günü paylaşmıştım ama rağbet görmedi. Kodi uğraştırıcı olduğu için milletin m3u hoşuna gidiyor tak çalıştır gibi. Aşağıdadır:

çalışma için teşekkürler ancak bu byedpi bir türlü calistirmayi beceremedim, tam olarak nasıl yapabilirim ?

çalışma için teşekkürler ancak bu byedpi bir türlü calistirmayi beceremedim, tam olarak nasıl yapabilirim ?

Byedpi ile mi boxda sorunsuz izliyordum. Bir kaç gündür yayınlar sürekli donuyor. Ayni sorunu yasayan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Geri