Öneri IPTVSevenler Uygulamasi

Uygulama sizce nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    9
Biliyorum senin eski listeleri sende istersen hf proxy kullan kaynaklarını uygulamaya göm en mantıklısı o olur hem daha kolay ve daha rahat istersende sunucu al ilgi görürse uygulaman
Birde çok bilgim olmadığı için maalesef bu kadarı ortaya çıktı aslında Player olarak web view yerine başka bir Player kullanmak istedim Exoplayer ama maalesef entegre edemedim yani çalıştırmadim 🙃🥲

Doğru diyorsunuz uygulamayı da aslında TV box da kullanabilirsiniz size gerekenler:

- Downloader uygulaması (güncelleme için/indirmek için)
- kisa url (Downloader için gerekli)
- Herhangi bir Launcher (uygulamayı açabilmek için)
- VLC (VLC kısımlarını kullanmak için ve alternatif Player olarak kullanmak için)
- Lokke Browser (Lokke olan kısımları kullanmak için)

Uygulamada nerede olduğunuz kumanda ile birlikte genellikle anlaşılıyor (yani kısmen kumanda desteği de var)

Uygulama yazma bilgim hiç olmadığı için bu kadar yapabildim chatgpt ile 👀

Iyi günler dilerim 😀
Teşekkürler zaten apk olarak da kullanıyorum uygulamanızı şu anda. Ama dediğim gibi m3u olunca windows bilgisayarımda emülatörsüz da kullanabiliyordum. Ayrıca Apple marka telefon veya Samsung, LG marka televizyon sahipi olanlar da ek bir cihaza ihtiyaç duymadan rahatça m3u'ları kullanabiliyorlar. Telefonum android olmasına rağmen güvenlik sebebiyle mağaza dışı hiç uygulama yüklemiyorum. M3u listesi olduğunda çeşitli IPTV playerlar aracılığı ile evde değilken bile kullanabiliyordum sizin listenizi. Dediğim gibi her şekilde elinize sağlık ama m3u yaptığınızda sizin de ulaşabileceğiniz kitle daha geniş yukarıda bahsettiğim üzere.

Merhabalar

Chatgpt yardimi ile kendi capimca Kodular uzerinden bir uygulama olusturdum, yaptigim Uygulamayi sizlerle paylasmak istiyorum.

Uygulama Ozelikleri
yaptigim uygulama basit bir sekilde olusturulmus bir uygulamadir icinde Canli yayinlari, Film ve Dizi izleyebilirsiniz

- Canli TV
benim kendi M3u mu iceren kisimdir buradan benim M3u mu kullanarak Televizyon izleyebilirsiniz

Istek Kanallar veye Calismayan Kanallar icin:
İstek - IPTVSevenler M3u (Istek)

- M3u Player
buraya Kendi M3u listelerinizi ekleyebilirsiniz ve kullanabilirsiniz.
5.000 Tane icerige kadar destekliyor.
Icerik sayisina gore liste Yavas acilabilir.
Xstream olan M3u lar sadece Alternatif Player uzerinden Izlenebilir

-Film M3u VLC/Lokke
Buradan @powerboard un Film M3u sunu VLC Uzerinden izleyebilirsiniz

- Film Alternatif M3u (Gec acilir)
Buradan @Zerk adli arkadasin Film M3u sunu izleyebilirsiniz

- Dizi M3u VLC/Lokke
Buradan @Zerk adli Arkadasin Dizi M3u sunu VLC uzerinden izleyebilirsiniz

- Uygulama da kismen Kumanda destegi var

Buraya Uygulama ile ilgili geri donusler yapabilirsiniz

Uygulamaya eklenecekler (Yapabilirsem)

- Eklenecek birsey kalmadi isteklerinizi yazin bende ekleyeyim :)
Uygulama indirme linki

Kisa Link
Apk açılmıyor

tuhaf bende suanda aciliyor Kulandiginiz Cihazin adini ve hangi Android versiyonu kullaniyor soyleyebilirmisiniz? TV Box Cihaz ise Launcher indirdiniz mi ? Launcher indirmeniz gerekiyor TV Box larda Uygulamayi Kulanabilmek icin

tuhaf bende suanda aciliyor Kulandiginiz Cihazin adini ve hangi Android versiyonu kullaniyor soyleyebilirmisiniz? TV Box Cihaz ise Launcher indirdiniz mi ? Launcher indirmeniz gerekiyor TV Box larda Uygulamayi Kulanabilmek icin
Telefonda açılmıyor. Apk yı indirdim. Tıkladığım zaman bu apk açılmıyor uyarısı alıyorum.

Merhaba arkadaşlar Bir ay boyunca yani 10.08.2025 tarihine kadar uygulamaya ve M3u ya güncelleme gelmeyecek bilginize

Birde yukarıdaki oylamaya katılmanızı Rica ediyorum

Herkeze iyi günler dilerim

Geri