IPTVSevenler Uygulamam (proje aşamasında)

IPTV sistemi biraz daha iyi hale getirildi Artık daha büyük Listeler de açılıyor (20.000 içerikten 30.000 içeriğe çıkarıldı)

IPTV Playeri da daha iyi hale getirmeye çalışıyorum
IPTV Player fonksiyonları değiştirildi (Herşey tek bir yerde çok güzel oldu normal TV de ne varsa o var)

OK tuşu veya geri tuşu basınca menü açılıyor (Menü seçenekleri: Kategori, Kanallar, Alternatif Player ve son olarak geri tuşu)

kategori seçeneğini seçtikten sonra direk aynı sayfada kanallar yükleniyor ve istediğiniz kanalı seçebiliyorsunuz

Yukarı ve aşağı tuşları ile sorunsuz bir şekilde kanal değiştirme özelliği var

(Canlı TV Player ve IPTV Player daha iyi hale getirmeye çalışıyorum böylece her Kanal sorunsuz açılacak (yapabilirsem
))

Son düzenleme:
Canlı TV daha doğrusu bütün Playerlari her linkleri açabilecek şekle getirmeye çalıştım ama maalesef hiç bir şekilde çözemedim ama yine de sağlam çalışan Player ortaya çıkarmayı başardım

Bütün linkleri açamama sebebi de o kanalların bir browserin acamayaci bir formatta olduğundan mis en azından Claude, Gemini ve Chatgpt öyle diyor

Linklerin/Kanalların 85% i açılıyor

Son düzenleme:
Merhabalar Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi gemini ve Claude yardımı ile Kodular üzerinden IPTVSevenler adlı bir uygulama geliştirmekteyim

Beta Version 3 Yayinda Asagidan Linke Ulasabilirsiniz

Şuanda Proje Devam ediyor...

Cihaz Minimum Ram: 1,5Gb
Cihaz Tavsiye Ram: 2Gb

Güncel durum:

- Uygulamanın Ilk sayfası çalışıyor
- Görevi: Size 4 tane Mod sunmak (Canlı TV, IPTV, Film veya Dizi izlemek)

Ekli dosyayı görüntüle 21298

IPTV Manager
Gorevi:

Kendi Listenizi Eklemeyi mumkun Kilmak
Fonksiyonlari:
- Kaydet Butonu m3u listenizi kaydeder
- Listedeki Listenize basili tutarak listeden Silebilirsiniz

Screenshot 2026-03-27 214009.png

Screenshot 2026-03-27 214028.png

Screenshot 2026-03-27 214144.png

Screenshot 2026-03-27 214213.png

Screenshot 2026-03-27 214223.png

- Kategori sayfası Çalışıyor
- Görevi: Seçtiğiniz Moda göre size o Modun M3U indirip Kategorilerini filtrelemek ve size seçenek olarak sunmak

Canli TV Kategorileri:
Ekli dosyayı görüntüle 20087

IPTVM3u Kategorileri
Screenshot 2026-03-27 214726.png

Film Kategorileri:
Screenshot 2026-03-27 214740.png

Dizi Kategorileri:
Screenshot 2026-03-27 214751.png

- Kanallar Sayfası Çalışıyor
- Görevi: Seçtiğiniz Moda ve Kategoriye Göre size o Kategoriye ait Içerikleri Göstermek

Ekli dosyayı görüntüle 20090

Ekli dosyayı görüntüle 20091

Ekli dosyayı görüntüle 20092

Canli TV Player
Gorevi:

Size Istediginiz Kanali/Filmi Gostermek
Fonksiyonlari:
- 👆Yukari ve 👇Asagi tuslari IleKanal Degistirme
- ⬅️Geri Tusu Ile Kategori/Kanalar Menusu Acip Kapama
- Kanallar ve Kategori Butonlari ile Fonksiyon degostirme
- 📺Alternatif Player📺 tusu ile size Baska Bir Player Kullanma imkani Vermek
- (Alternatif Player Tusu Kullanmadan once Lutfen Menu Uzerinden Izlemek Istediginiz Kanali Seciniz bunu yapmazsaniz Yanlis Kanal Acilabilir)

Screenshot 2026-03-27 213016.png

Screenshot 2026-03-27 213051.png

Screenshot 2026-03-27 213140.png

Screenshot 2026-03-27 213156.png

Screenshot 2026-03-27 213213.png

IPTV Player (Deneme Versiyonu Calismayabilir veya Cokme Yasatabilir Acilmayan listeler olursa bana listeyi gonderin bende Duzeltmeye calisayim)
Gorevi:

Sizin Kendi M3u Listenizdeki Icerigi size acip Izletmek
Fonksiyonlari:
- 👆Yukari ve 👇Asagi tuslari IleKanal Degistirme (Canli TV deki kadar Kusursuz degil Genelikle sizi Bulundugun Kategori icindeki Ilk kanala Atiyor ve oradan basliyor Kanal degistirmeye Bazen de hic calimiyor bu durumda geri tusu veya bir Kategori secerek geri gidin ve herhangi bir Kanali secin Calismaya basliyacaktir)
- ⬅️Geri Tusu Ile Kategori Menusunu Acip Kapama
- Kategori Sectiginiz de sizi Kanallar Ekranina Goturur ve o radan Kanali Degistirmeniz gerekir
- 📺Alternatif Player📺 tusu ile size Baska Bir Player Kullanma imkani Vermek
- (Alternatif Player Tusu Kullanmadan once Lutfen Menu Uzerinden Yeni bir Kategoriye gidiniz oradan Istediginiz Kanali secip sonra Kulanin)
Screenshot 2026-03-27 220816.png

Screenshot 2026-03-27 220841.png

Screenshot 2026-03-27 220852.png

Screenshot 2026-03-27 220903.png

Screenshot 2026-03-27 220942.png

Screenshot 2026-03-27 220953.png

Screenshot 2026-03-27 221007.png

Film ve Dizi Player (Deneme Veriyonu)
Gorevi:

Size istediginiz Filmi veya Diziyi acma
Fonksiyonlari:
- Isterseniz Kaldiginiz yerden Izleme Fonksiyonu (Her 5 Dk bi Pozisyonu kaydeder)
- 👆Yukari ve 👇Asagi Tuslari ile ses artirma/Kisma Fonksiyonu
- ⬅️ sol ve ➡️ Sag Tuslari ile Filmi/Diziyi 10 Saniye Ileri veya geriye sarabilirsiniz
- 🆗 ok tusu yani Orta tus ile Butonlari aktif edebilirsiniz
- ⏸️durdurma veya ▶️ Baslatma tusu ile Film/Dizi yi Dondurma veya Baslatma
- ⏪geri sarma ile 10 saniye geri sarma ⏩ileri sarma ile 10 Saniye ileri Sarma
- 🗨️ Altyazi Butonu ile Alt Yazi Acip Kapama Fonkiyonu
- 🔊 Ses Butonu Ile Video Sesini degistirme
- 🎬 kalite Butonu Ile Filmin/Dizinin Goruntu Kalitesini Degistirme
- 📺Alternatif Player ile Filmi veya Dizi yi Baska Player ile Acma
- ⬅️ geri Tusu ile Geri Gidebilirsiniz
- Buyuk Ekran Butonu ile Ekrani Buyuk hale getirebilirsiniz
Screenshot 2026-03-27 222003.png

Screenshot 2026-03-27 222015.png

Screenshot 2026-03-27 222031.png

Screenshot 2026-03-27 222048.png

Screenshot 2026-03-27 222103.png

Screenshot 2026-03-27 222112.png

Screenshot 2026-03-27 222125.png

Screenshot 2026-03-27 222135.png

Screenshot 2026-03-27 222143.png

Screenshot 2026-03-27 222155.png

Screenshot 2026-03-27 222205.png

Screenshot 2026-03-27 222215.png

Screenshot 2026-03-27 222224.png

Screenshot 2026-03-27 222249.png

Screenshot 2026-03-27 222258.png

Baska bir Film:
Screenshot 2026-03-27 222412.png

Screenshot 2026-03-27 222427.png

Screenshot 2026-03-27 222535.png

Screenshot 2026-03-27 222542.png

Screenshot 2026-03-27 223743.png

Screenshot 2026-03-27 223759.png

Screenshot 2026-03-27 224015.png

Screenshot 2026-03-27 224040.png

Screenshot 2026-03-27 224056.png

Screenshot 2026-03-27 224105.png

Beta Version 3 Indirme Linki:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Beta Version 3 Indirme Linki Kisa:
Yeni Versiyin hazir ilk mesajdan indirebilirsiniz

Canli TV Playeri Guncellendi
IPTV Sistemi ve Player Guncellendi

PC ve Telefonda denendi bir sorun yok Android Box da denenmedi yani bir hata ile karsilasirsaniz lutfen yaziniz ben duzeltmeye calisirim...

PC ve Telefonda denendi bir sorun yok Android Box da denenmedi yani bir hata ile karsilasirsaniz lutfen yaziniz ben duzeltmeye calisirim...
Yukarıdaki Ankette katılırsaniz hatta düşüncelerinizi son bir kez daha yazarsanız çok sevinirim herkese iyi forumlar dilerim

Canlı TV deki M3u bana aittir
Film ve dizi m3u karı @yavuz21 e ait diye biliyorum sormadan aldım kusura bakmayın (açıkçası size ait olduğunu yeni fark ettim) eğer listeleri kaldırmamı isterseniz film ve dizi listelerini kaldırırım başka bir tane eklerim

Herkese iyi forumlar dilerim

Kanallar sayfasına güncelleme getirmeyi düşünüyorum bu güncelleme de Kanal/Film/Dizi ismi yanında o kanala ait resim de eklemeyi düşünüyorum...

Kanallar kısmı güncellendi artık kanalların/Filmlerin ve dizilerin logoları/resimleri gözüküyor

Film ve dizi Player güncellendi görünüş olarak daha hoş hale getirildi ve daha kullanışlı hale getirildi alternatif Player HTML Player içine tuş olarak integre edildi

Yakında son bir kez daha baştan sona görselli anlatım yazacağım...

Herkese iyi forumlar dilerim

Teşekkürler emeğine sağlık

uygulama güzel kanallari cogaltabilirmisiniz
mesela kanal d,show tv yok
türk dizileri ekleyebilirmisiniz
,

Son düzenleme:
uygulama güzel kanallari cogaltabilirmisiniz
mesela kanal d,show tv yok
türk dizileri ekleyebilirmisiniz
,
Dizi kısmındaki M3U bana ait değil ona maalesef ekleme çıkartma yapamam ama canlı TV kısmına eklerim istediğiniz kanalları ama bu istediğiniz kanalları IPTVSevenler M3U adlı konuya yazarsanız sevinirim 🫡

Uygulamaya Yeni film ve Dizi listeleri eklendi xtream dizler ve filmler eklendi

Uygulamaya diziverese.org sitesindeki içerikler eklenecek

Diziverse.org sitesi @joshen e ait bir sitedir sitenin içinde çok güzel filmler ve diziler var Player kullanışlı arayüzü de çok hoş gözüküyor aşağıdaki konudan o siteye giderseniz ve düşüncelerinizi yazarsanız hem beni hem @joshen i çok mutlu edersiniz içerik olarak istediğiniz film ve dizileri @joshen e söyleyebilirsiniz o vakit buldukça ve mümkünse sitesine ekleyecektir

Yeni sürüm en yakın zamanda yayınlanacak size haber vereceğim 🫡

Diziverse.org sitesi daha doğrusu @joshen konusuna aşağıdan gidebilirsiniz:

Son düzenleme:
Uygulamaya Yeni film ve Dizi listeleri eklendi xtream dizler ve filmler eklendi

Uygulamaya diziverese.org sitesindeki içerikler eklenecek

Diziverse.org sitesi @joshen e ait bir sitedir sitenin içinde çok güzel filmler ve diziler var Player kullanışlı arayüzü de çok hoş gözüküyor aşağıdaki konudan o siteye giderseniz ve düşüncelerinizi yazarsanız hem beni hem @joshen i çok mutlu edersiniz içerik olarak istediğiniz film ve dizileri @joshen e söyleyebilirsiniz o vakit buldukça ve mümkünse sitesine ekleyecektir

Yeni sürüm en yakın zamanda yayınlanacak size haber vereceğim 🫡

Diziverse.org sitesi daha doğrusu @joshen konusuna aşağıdan gidebilirsiniz:

Bir kaç sorunla karşılaştım onları düzeltmeye çalışıyorum yeni versiyonun çıkması biraz gecikebilir şimdiden sizden özür dilerim 🫠

Son düzenleme:
Bir kaç sorunla karşılaştım onları düzeltmeye çalışıyorum yeni versiyonun çıkması biraz gecikebilir şimdiden sizden özür dilerim 🫠
Çoğu sorun giderildi diziverse.org yani @joshen bin sitesini çekerken bir kaç küçük problemler var onları düzelticem ondan sonra yeni versiyon yayınlanacak

Xtream film ve dizi leri izleye bilmek için VLC gibi bir Player indirmeniz gerekiyor uygulamamın Film ve dizi Player sorun yaşıyor Xtream film ve dizileri açmak konusunda (VLC olmak zorunda değil isteğinizi kullanabilirsiniz)

Uygulama hazır nasip olursa yarın uygulamanın son hali yayınlanacak ve son kez açıklayıcı bir mesaj yazacağım uygulamanın kullanım tarzı ile ilgili 💪

Eğer şansım yaver giderse sinetech kanalında tanıtımı bile belki yayınlanır böyle birşey olursa çok sevinirim çok uğraştım uygulama güzel ve kullanışlı olsun diye ve bana kalırsa başarılı da oldum 😀 bakalım hayırlısı uygulama bitince Forum dan ve Mail üzerinden mesaj yazacağım sinetech abime 🫡

Uygulama hazır nasip olursa yarın uygulamanın son hali yayınlanacak ve son kez açıklayıcı bir mesaj yazacağım uygulamanın kullanım tarzı ile ilgili 💪

Eğer şansım yaver giderse sinetech kanalında tanıtımı bile belki yayınlanır böyle birşey olursa çok sevinirim çok uğraştım uygulama güzel ve kullanışlı olsun diye ve bana kalırsa başarılı da oldum 😀 bakalım hayırlısı uygulama bitince Forum dan ve Mail üzerinden mesaj yazacağım sinetech abime 🫡
En geç Pazar günü herşeyi halledeceğim özel bir işim çıktı o yüzden bugün yayınlanmayacak uygulama

En geç Pazar günü herşeyi halledeceğim özel bir işim çıktı o yüzden bugün yayınlanmayacak uygulama
Yeni Version Yuklendi Bu Uygulamanin Son hali daha fazla Guncelleme Gelmeyecek

Tabiki Hata bulursaniz veya sunu eklersen cok sevinirim dediklerinizi eklerim vee Guncellerim ama suanlik aklimda daha fazla eklenecek sey simdilik kalmadi
Uygulamayi Ilk sayfadan guncelleyebilirsiniz/Indirebilirsiniz

Uygulamanin SOn hali ile ilgili ve nasil Kullanilacagini dair Vaktim oldugunda detayli bir sekilde yazacagim

Uygulamayi TV de Gorebilmek icin Herhangi Bir Launcher Kullanmaniz gerekiyor Bilginize
Diziverse.org sitesinin icerikleri Uygulamada calisiyor sadece diger iceriklere gore yuklenmesi biraz daha uzun Suruyor (Calismiyor diye cikmaniza gerek yok) Acilmasi durumdan duruma gore degisiyor en uzun surdugu an simdiye kadar asgi yukari 20 saniye (genelde 8-10 Saniye arsinda aciliyor)

Herkese iyi Forumla Dilerim🫡

Son düzenleme:
Yeni Version Yuklendi Bu Uygulamanin Son hali daha fazla Guncelleme Gelmeyecek

Tabiki Hata bulursaniz veya sunu eklersen cok sevinirim dediklerinizi eklerim vee Guncellerim ama suanlik aklimda daha fazla eklenecek sey simdilik kalmadi
Uygulamayi Ilk sayfadan guncelleyebilirsiniz/Indirebilirsiniz

Uygulamanin SOn hali ile ilgili ve nasil Kullanilacagini dair Vaktim oldugunda detayli bir sekilde yazacagim

Uygulamayi TV de Gorebilmek icin Herhangi Bir Launcher Kullanmaniz gerekiyor Bilginize
Diziverse.org sitesinin icerikleri Uygulamada calisiyor sadece diger iceriklere gore yuklenmesi biraz daha uzun Suruyor (Calismiyor diye cikmaniza gerek yok) Acilmasi durumdan duruma gore degisiyor en uzun surdugu an simdiye kadar asgi yukari 20 saniye (genelde 8-10 Saniye arsinda aciliyor)

Herkese iyi Forumla Dilerim🫡
eline koluna yüreğine saglik üstadı

@erencan84 ün izniyle yakında uygulamaya

Içerikleri eklenecektir

Aşağıdan @erencan84 ün konusuna gidip yaptığı M3U linkini kullanabilirsiniz:

Içerikleri çekmeye başladım tüm içerikleri çektiğim de onu da uygulamaya ekleyeceğim

Geri