VPN kullanmıyorum ,veri doğrulama hatası aldımHer zaman 1. sayfada olur:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
VPN kullanmıyorum ,veri doğrulama hatası aldımHer zaman 1. sayfada olur:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tarayıcıda mı?VPN kullanmıyorum ,veri doğrulama hatası aldım
İptv player ,mibox taTarayıcıda mı?
Onlar bende mevcut değil ama url'de bir sorun görünmüyor.İptv player ,mibox ta
Onlar bende mevcut değil ama url'de bir sorun görünmüyor.
Dediğim gibi; 1. sayafada alternatif url seçenekleri var, onları deneyin.
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Checkerlarda bu aktif sadece de kısaltma imkanı var mı
Maalesef olmadı, uzunu yazmak gerekli anlaşılan , bende bitly de kısalttım o da olmadı(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Olmamsı için bir sebep yok. İstersen forumda Televizo var; onu kurup onda deneyebilirsin.Maalesef olmadı, uzunu yazmak gerekli anlaşılan , bende bitly de kısalttım o da olmadı
Artık yarın deniycem onu da,burda aktif yazınca biri bizden önce davranıp , kullanıcı sayısı dolmuştur belki deOlmamsı için bir sebep yok. İstersen forumda Televizo var; onu kurup onda deneyebilirsin.
Bu listenin kullanıcı sayısı ile alaksı yok, liste içindeki bazı kanallarda olabilir ama listenin İPTV Player'e yüklenmesini engelleyecek bir durum değil.Artık yarın deniycem onu da,burda aktif yazınca biri bizden önce davranıp , kullanıcı sayısı dolmuştur belki de
Evet,veri doğrulama hatası alıyorum, teşekkürlerBu listenin kullanıcı sayısı ile alaksı yok, liste içindeki bazı kanallarda olabilir ama listenin İPTV Player'e yüklenmesini engelleyecek bir durum değil.
Yazdığına bakılırsa listeyi yükleyemiyorsun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Checkerlarda bu aktif sadece de kısaltma imkanı var mı
https://tinyurl.com/iptvsevenler
https://tinyurl.com/iptvlovers
1 sayfaya bakınız URL hep aynı kalıyor sizin manuel veya programın kendi otomatik güncelliyor kullandığınız programa bağlıGüncelin linkine nasıl ulaşcaz
Listenin kullanıcı sayısı yok kanalları ben web sitelerden alıyorum genellikle sadece bazı kanallar da olabilir o da başka m3u lardan aldığım içinArtık yarın deniycem onu da,burda aktif yazınca biri bizden önce davranıp , kullanıcı sayısı dolmuştur belki de
Hocam baktığımda eski linkler varhepsi eklendi
Hepsi ni eklemedim açıkçası bazılarını ekledim diğerlerini de başka URL ekledimHocam baktığımda eski linkler var
Istediklerinizi yazın bende ekleyeyim listeyeAlman Kanallarin daha fazlasi gelir mi?
cok fazla var birkac isim yazarsaniz sevinirim yoksa cok fazla kanal var ekle ekle bitmezAlman Ulusal Kanallari, Film, Spor ve Belgesel olursa iyi olur