Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hastayım yazan mesaja kalp o da iyiymiş 🫣😅🥲 neyse herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim 💪
Benim kadar hasta mısın bilemedim ama kalp attım beğendiğim için değil halinden anladığım için ;))

Benim kadar hasta mısın bilemedim ama kalp attım beğendiğim için değil halinden anladığım için ;))
Sanada geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sen bize lazımsın özelikle bana 🫣🫠

Diğer konuya gelirsek Allah'a şükür öldüm bittim tarzında hasta değilim sadece Zaman olarak çok kötü yakında staj da sınava gireceğim ve bu gireceğim sınav benim geleceğimi etkileyecek 👀🥲😵‍💫

Yok zaten ben öylesine yazdım kimse bana karşı düşman değildir burada eğer varsa da sebebini merak ederim 👀
Beğeni göstermek istedim ama ekli ifadeler karşılamıyor hiçbirini ;)

Beğen desen beğenilecek durum değil.
Kalp atsan hoşuna gitmiş gibi olacaktı ama sevgi göstergesi de olabilirdi.
Wow desen sanki büyük bir olaymış gibi.
Sad için gerekçe yok hastalık normal bir durum ağır bir durum değilse tabi.
Kızgın için de kızacak bir şey yok ortada.

İlk defa tıklayarak gösterdiğim tepkinin nedenini yazmak zorunda bıraktığın için sağol yani 😂

Beğeni göstermek istedim ama ekli ifadeler karşılamıyor hiçbirini ;)

Beğen desen beğenilecek durum değil.
Kalp atsan hoşuna gitmiş gibi olacaktı ama sevgi göstergesi de olabilirdi.
Wow desen sanki büyük bir olaymış gibi.
Sad için gerekçe yok hastalık normal bir durum ağır bir durum değilse tabi.
Kızgın için de kızacak bir şey yok ortada.

İlk defa tıklayarak gösterdiğim tepkinin nedenini yazmak zorunda bıraktığın için sağol yani 😂
En iyisi tepki vermemek demek ki 🫠👀😅(böyle durumlarda) kısaca metin yazmak lazımmış 👀🫠😵‍💫

En iyisi tepki vermemek demek ki 🫠👀😅(böyle durumlarda) kısaca metin yazmak lazımmış 👀🫠😵‍💫
Dediğim gibi öylesine yazdım bende zaten 👀

neyse konu IPTVSeverler den hastalık konusuna kaydı hafiften🫣😅

neyse şuan biraz iyiyim ve vaktim olursa ve isteğim olursa listeyi kontrol edip güncellerim

@Berat55 kardeşin listesindeki dizi kanalları ni da eklerim izni olursa tabi 👀🫣

Kızmadım şu anki durumum bu:

Reklama girmesin diye markayı bile sansürledim bak özenliyim 😅

Ekli dosyayı görüntüle 4204
Allah şifa versin Abi senin durumunun yanında benimkine hastalık denmez sanırım

Allah'a şükür suanlik iyiyim, hap attım iyi geldi biraz, hafif ateşim var miğde de sorun var ve baş ağrısı var fısıltıya bile katlanamiyorum.

Zaman da sınava 5 kala olunca kötü Oldu biraz sınav çok önemli Benim için

Allah şifa versin Abi senin durumunun yanında benimkine hastalık denmez sanırım Allah'a şükür suanlik iyiyim hap attım iyi geldi biraz hafif ateşim var miğde de sorun var ve baş ağrısı var fısıltıya bile katlanamiyorum Zaman da sınava 5 kala olunca kötü Oldu biraz sınav çok önemli Benim için
Teşekkür ederim kardeşim sana da Allah şifa versin. İlk iki gün öyleydim baş ağrısı için hap yetti falan ama dün bir dava için il değiştirdim orası da buz gibiydi kalın giyinmeme rağmen etkisi olacaktı ve oldu da.

Sekiz saat yolda geçti git/gel sabah 6'da başladı akşam 8'de ancak eve gelebildim ve bir iki saat sonrasında da hapşırık, öksürük ve akıntı başladı. Neyse ki gün içinde bunları yaşamadım başıma dert olurdu yoksa.

Bir hafta çekeceğiz bunu belli ki. Şimdi de kardeşimi bekliyorum gece gelir uçaktan inip ona bulaştırırım öyle yollarım evine 😅

Teşekkür ederim kardeşim sana da Allah şifa versin. İlk iki gün öyleydim baş ağrısı için hap yetti falan ama dün bir dava için il değiştirdim orası da buz gibiydi kalın giyinmeme rağmen etkisi olacaktı ve oldu da.

Sekiz saat yolda geçti git/gel sabah 6'da başladı akşam 8'de ancak eve gelebildim ve bir iki saat sonrasında da hapşırık, öksürük ve akıntı başladı. Neyse ki gün içinde bunları yaşamadım başıma dert olurdu yoksa.

Bir hafta çekeceğiz bunu belli ki. Şimdi de kardeşimi bekliyorum gece gelir uçaktan inip ona bulaştırırım öyle yollarım evine 😅
Biraz o da çeksin diyorsun yani 😅 o kadar hasta hasta zulüm gibi birşey olmuştur bizim burada hava zaten buz gibi ekşi derecelerde genellikle şuan 3 derece yarın 4 olacak diyorlar adım adım ısınacak buralarda inşallah 😵‍💫🔥 birde son zamanlarda hava habire sisli göz gözü görmüyor havanın da kafası baya karışık 💨

Biraz o da çeksin diyorsun yani 😅 o kadar hasta hasta zulüm gibi birşey olmuştur bizim burada hava zaten buz gibi ekşi derecelerde genellikle şuan 3 derece yarın 4 olacak diyorlar adım adım ısınacak buralarda inşallah 😵‍💫🔥
Ben kendi başıma ağır hastalıklarım dışında (kalp vb) hasta olduğumu hatırlamam hiç. Aileden bulaşır bana genelde.
Şu anki de babamdan geçti.

Pandemi döneminde uzakta olduğumdan kurulmuştum ama annem kaçamadı kardeşimden bulaşmıştı ona. İşi gereği pandemi vb fark etmeksizin her yerde her zaman çalışmak zorunda olduğu için o iki ya da üç kere yakalanmıştı.
O hastalanır bize bulaştırır yani ilk defa ben de ona bulaştırmaya yakınım 😂

Havalar konusunda evet ilginç bir soğuk var. Burada da yakında değişir ama değişene kadar da çektirecek gibi. İstediğin kadar dikkatli ol fayda etmiyor gibi.

@Latte Abi dm dem kısaca bir mesaj atacaktım ama maalesef atamadım, sanırım ayarlardan kapattın, neyse o zaman buraya yazayım bakalım

Tekrardan geçmiş olsun Abi

kısaca bir teşekkür etmek istedim, seninle sohbet etmek gerçekten benim için çok eğlenceli ve motivasyon kaynağı oldu. Haptan daha etkilisin abi sohbet ediyoruz derken biraz daha iyi oldum 💪🤣😅

@Latte Abi dm dem kısaca bir mesaj atacaktım ama maalesef atamadım sanırım ayarlardan kapattın neyse o zaman buraya yazayım bakalım

Tekrardan geçmiş olsun Abi

kısaca bir teşekkür etmek istedim, seninle sohbet etmek gerçekten benim için çok eğlenceli ve motivasyon kaynağı oldu. Haptan daha etkilisin abi sohbet ediyoruz derken biraz daha iyi oldum 💪🤣😅
Afedersin kardeşim o gizlilik ayarı takipçilerde kalmış düzelttim 😀 Açıldı yani özel mesajlar.

Çok teşekkürler, aynı şey benim için de geçerli. Yoksa tepki için tıklar geçer ya da bir iki mesajda bırakırdım. Bir yerden sonra insan ısındığı kişilerle yazışmaktan zevk alıyor böyle ortamlarda. Hele ki çekişmeyi gerektirecek konular hiç olmuyorsa aralarında ;))

Sağolsun @patr0n da benim ilacım gibidir. Bir günden bir güne ne kırıldım ne üzüldüm tek bir mesajına. Sen de sağol bu zamana kadar iyi niyetini hep gösterdin ve o yüzden sen istemesen de yardımcı olmaya çalıştım sana.

İkimize de diğer hasta olanlara da geçmiş olsun. Kolayca atlatalım da yeter 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri