Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Liste hazır sadece bir kaç düzenleme yapmam gerek (bazı kanallar calismiyor onları düzeltip ekleyeceğim buraya)

Aşağıdaki URL Yi kullanabilirsiniz şimdilik kısa URL en yakın zamanda ekleyeceğim ve çalışmayan kanalları düzelteceğim

Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir

Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)

Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim

Url nedir nasıl yazılacak arkadaşlar ben bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Url nedir nasıl yazılacak arkadaşlar ben bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Kod:
https://urlz.fr/tvV2

URL, Örneğin burada ki bahsi geçen yukarda verdiğim https yle başlayn link URL dir, web sitesinin adresine URL denir . kopyalayıp iptv player e yazacağın yer yani, anlatamadıysam kusuruma bakma ☺️

Son düzenleme:
Alıntı :
"URL açılımı “Uniform Resource Loader” olarak verilir. Bu kavramın Türkçe karşılığı ise “Tekdüzen Kaynak Bulucu”dur. URL, tarayıcınızda bulunan adres çubuğunda yer alan bilgidir. Yani bir web sitesinin adresi kısaca URL olarak ifade edilir"

Yeni Liste hazır sadece bir kaç düzenleme yapmam gerek (bazı kanallar calismiyor onları düzeltip ekleyeceğim buraya)

Aşağıdaki URL Yi kullanabilirsiniz şimdilik kısa URL en yakın zamanda ekleyeceğim ve çalışmayan kanalları düzelteceğim

Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir

Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)

Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim

Emeğine sağlık , şu an sorunsuz açıldı hepsi. bir şey sormak istiyorum ; kanallar silinince veya açılmadığında sen güncelleme yapınca yin aynı link üzerinden mi güncellenecek yoksa yine url mi eklememiz lazım ?

Emeğine sağlık , şu an sorunsuz açıldı hepsi. bir şey sormak istiyorum ; kanallar silinince veya açılmadığında sen güncelleme yapınca yin aynı link üzerinden mi güncellenecek yoksa yine url mi eklememiz lazım ?
Aynı URL den devam ediyor ve sizde de güncelleniyor (ayarlara göre) bazı Player lar direk gunceliyor bazılarında sizin de güncelle ye basmanız gerekiyor hangi IPTV programını kullanıyor sunuz?

Forumda daha önce görmüştüm şimdi bulamıyorum. M3u linklerini siteye yapıştırıyorsun sonra o m3u bitiş tarihlerini vs. gösteriyordu. Hangi konuda olan veya link bilen varsa yazabilirmi

Forumda daha önce görmüştüm şimdi bulamıyorum. M3u linklerini siteye yapıştırıyorsun sonra o m3u bitiş tarihlerini vs. gösteriyordu. Hangi konuda olan veya link bilen varsa yazabilirmi
beim listenin zamani yok Heryerden aliyorum Kanallari o yuzden Kanal dan Kanala degisebiliyor

Bende öyle düşünmüştüm fakat site açılmayınca tereddütte kaldım. Linki kontrol edermisiniz bende açılmıyor
SSL sertifikası bittiği için https bağlantı yaptırmıyor o yüzden açılmıyor yinede ilerle diyerek devam etmeniz gerekiyor ya da tarayıcı ayarlarından https zorunluluğunu kapatmanız gerekiyor

Aynı URL den devam ediyor ve sizde de güncelleniyor (ayarlara göre) bazı Player lar direk gunceliyor bazılarında sizin de güncelle ye basmanız gerekiyor hangi IPTV programını kullanıyor sunuz?
ip tv pro apk vardı bende arşivimde..5.4.12 sürümü

SSL sertifikası bittiği için https bağlantı yaptırmıyor o yüzden açılmıyor yinede ilerle diyerek devam etmeniz gerekiyor ya da tarayıcı ayarlarından https zorunluluğunu kapatmanız gerekiyor

Setifika bitmemiş. Ben siteniz için ayarları sıfırladım chromedan çalıştı

Genel Ad (CN)
patron.kesug.com
Kuruluş (O)
<Sertifikanın Parçası Değil>
Kuruluş Birimi (OU)

Veren:​

Genel Ad (CN)
WR1
Kuruluş (O)
Google Trust Services
Kuruluş Birimi (OU)

Geçerlilik Süresi​

Verildiği Tarih
17 Kasım 2024 Pazar 01:39:37
Son Kullanma Tarihi:
15 Şubat 2025 Cumartesi 01:39:36

SHA-256 Parmak İzleri​

Sertifika
d10760b654060945c04d2a816021b6a32a23b2afaac45efa74b565c09a0e6d89
Ortak Anahtar
df84c281536130382e08a4eb0914dbb9c2c7ab7685b9146461df3419c0a8ff01

Ben kendi sitem için her 3 ayda bir buradan ücretsiz ssl alıyorum

Setifika bitmemiş. Ben siteniz için ayarları sıfırladım chromedan çalıştı

Genel Ad (CN)
patron.kesug.com
Kuruluş (O)
Kuruluş Birimi (OU)

Veren:​

Genel Ad (CN)
WR1
Kuruluş (O)
Google Trust Services
Kuruluş Birimi (OU)

Geçerlilik Süresi​

Verildiği Tarih
17 Kasım 2024 Pazar 01:39:37
Son Kullanma Tarihi:
15 Şubat 2025 Cumartesi 01:39:36

SHA-256 Parmak İzleri​

Sertifika
d10760b654060945c04d2a816021b6a32a23b2afaac45efa74b565c09a0e6d89
Ortak Anahtar
df84c281536130382e08a4eb0914dbb9c2c7ab7685b9146461df3419c0a8ff01
Bitmesede bitti gözüküyor hocam panelden sertifikayı aktif etsem bile bi müddet aktif kalıp sonra tekrar gidiyo süresini kontrol ettiğimde bende görüyorum var ama deaktif oluyo inatla bende düzeltmeye çalışmıyorum nasılsa bağlantı sağlayabiliyorum diye

merhabalar musait olan biri benim listemdeki TV8 i Kontrol edebilir mi calisiyor mu diye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri