Selcukbeyy
Üye
- Konular
- 0
Url nedir nasıl yazılacak arkadaşlar ben bilmiyorum yardımcı olur musunuzYeni Liste hazır sadece bir kaç düzenleme yapmam gerek (bazı kanallar calismiyor onları düzeltip ekleyeceğim buraya)
Aşağıdaki URL Yi kullanabilirsiniz şimdilik kısa URL en yakın zamanda ekleyeceğim ve çalışmayan kanalları düzelteceğim
Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir
Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)
Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.