Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka bir m3u listesini deneyebilirsiniz belki fazla yoğunluk vardır
Hayat ip tv kekik repo haricinde diğerleri full bu iki listede olan kaynak ve içeriklerden yararlanıyor fark etmiyor galiba varsa paylaşırmisiniz ulusal kanallar olsun yeter

Hayat ip tv kekik repo haricinde diğerleri full bu iki listede olan kaynak ve içeriklerden yararlanıyor fark etmiyor galiba varsa paylaşırmisiniz ulusal kanallar olsun yeter
Demek istediğini anlamadım ve Forum da bir sürü liste var arama ile bulabilirsin

Şuan ulusal kanalların hepsini gözden geçirdim ve bende hiçbiri donmadi tam olarak hangi kanallar donuyor söyleyebilir misin? (Böylece onları kontrol edip düzeltebilirim) Bende sadece ATV de donma yaşandı

Liste güncelleme alamadı bende , bazı kanallar ( bazı haber, ulusal ,spor,sinama vb) çalışmıyor .

Liste güncelleme alamadı bende , bazı kanallar ( bazı haber, ulusal ,spor,sinama vb) çalışmıyor .
İp tv nin önüne geçmek istiyorlar ülkede Bendede aynen öyle sanırım sorun şu makalede anlatılmış ya futbolcular neden bu kadar çok para kazanıyor kardeşim hiç sevmem futbolu ülke ekonomisi rezalet zaten insanlar kaçak izlesin beyin sportu sizene ne kardeşim yaw saçma APK kurma eklentiden kodları incele kullan linuxda dimi

Şuan ulusal kanalların hepsini gözden geçirdim ve bende hiçbiri donmadi tam olarak hangi kanallar donuyor söyleyebilir misin? (Böylece onları kontrol edip düzeltebilirim) Bende sadece ATV de donma yaşandı
İlk star o zaten puhu TV de donuyor sonra tv 8 ile başladı sonra Fox sonra kanal d sonra beyaz TV başka sorun yok ya zaten yerel kanal listeleri bazen geliyor bazen gidiyor futbol kanalları zaten kapalı listede flim olması baya iyi olmuş saolun ama türksatdan nefret ediyorum uzaya hls sunucu sallasın

Memetcandal siz hangi vpn kullanıyorsunuz. Bende bazı Kanallar açılıyor bazıları açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri