Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.

Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.

Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.
Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.

Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Ellerin Dert görmesin emeğine sağlık...

Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.

Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Öncelikle teşekkürler. Yüklemeden soruyorum gztTV varmı haber kanallarında.

merhaba webos lg tv de acacağımda bit.. linki şeklinde atmanız mümkün mü m3u player o şekilde algılıyor bunu nasıl oraya ekleyeceğim bilemedim

merhaba webos lg tv de acacağımda bit.. linki şeklinde atmanız mümkün mü m3u player o şekilde algılıyor bunu nasıl oraya ekleyeceğim bilemedim
Arkadaş ilk mesajında kısa link, uzun link ve dosya olarak paylaşmış. Size o kısa link yaramıyor ve bit.ly ya da tinyurl kısaltmaları yarıyorsa tek yapacağınız o sitelere gidip elinizdeki bağlantının kısaltılmış halini almak.

Kod:
https://urlz.fr/tdCM
bakın bu konuda verilen kısa link. Sürekli beleşe konmak yerine linki alıp kendiniz kısaltabilirsiniz üstelik konu sahibi düşünüp vermiş konuya sadece bakmayın "görün" :)

Son düzenleme:
@Memetcandal eline sağlık hocam. Teşekkür ederim youtube da paylaşıldığından beri kullanıyoruz. Lakin şimdi baktım mor1 lerin hiç biri açılmıyor düzelecek mi?

bunu kodiye eklersek iyi olur kodi player dısında adam akılli program bilmiyorum başka

bunu kodiye eklersek iyi olur kodi player dısında adam akılli program bilmiyorum başka
@Ahmetli lütfen bir paylaşım yapmadan önce forumda aratarak doğru konu altında paylaşım yapınız. İlgili konunun olmadığını düşünüyorsanız yeni bir başlık altında aşağıdaki konuda belirtilen maddelere dikkat ederek paylaşımınızı yapınız. Teşekkürler

KODİ Tercih sebebi nedir acaba görüntü kalitesimi başka birşeymi direk iptv ile açmak varken
Kodi masaüstü ortamı medya center online video player launcher PVR istemci kodec babası herşey var tek sorun hantal olması kdksks ama PC de kafa tutan opensource extra program kurdurmayab lokal medya sunucu bile kurabilen tek uygulama 2003 den beri çalışıyor ölümsüz linux programıdır kendisi

Kodi masaüstü ortamı medya center online video player launcher PVR istemci kodec babası herşey var tek sorun hantal olması kdksks ama PC de kafa tutan opensource extra program kurdurmayab lokal medya sunucu bile kurabilen tek uygulama 2003 den beri çalışıyor ölümsüz linux programıdır kendisi
tşk. biliyorum dediğiniz yıllarda kullandın türkvod seyirtürk apklar çıkınca bıraktım dediğiniz gibi hantal halen kullananları görünce bilmediğim özelliğimi var diye merak ettim

Bazı arkadaşlar için eğer kısa URL çöker ise veya çalışmaz ise uzun URL yi alıp kullanabilirsiniz yada kopyalayıp başka bir kısaltma kullanabilirsiniz

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Hocam IPTV android TV için URL var mı?

Bazı arkadaşlar için eğer kısa URL çöker ise veya çalışmaz ise uzun URL yi alıp kullanabilirsiniz yada kopyalayıp başka bir kısaltma kullanabilirsiniz

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Hocam yükledim bende açılmadı

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Afedersiniz ekranı tıklıyorum indirmek için bende paylaştığım görsel iniyor ama çılmıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-11-21-53-38-806_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-11-21-53-38-806_com.android.chrome.jpg
    103.7 KB · Görüntüleme: 22
VLC player ile kanallar açılıyor. Fakat iptvnator üzerinden izleyemiyorum kanal listesi çıkıyor fakat yayın açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

• m.i

Geri