Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.

Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.

Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.
Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.

Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM İNŞALLAH MAÇLARDA DA SIKINTI ÇIKMAZ... EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK 👏👏👏👏 TİVİMATE DE SIKINTISIZ ÇALIŞTI ❤️❤️❤️❤️

Belgesel bölümü güzel tam gaz devam , destekliyoruz 😉

Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.

Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.

Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.
Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.

Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Kadeşim mrb. Yapmış ve yayınlamış olduğun listeler için çok tşk. ederim emeğine sağlık. Olacak şeymi olmayacak şeymi bilmiyorum bi önerim olacaktı analadığım kadarı ile bu listeleri sen yapıyorsun veya düzenliyorsun emek veriyorsun geçen bir listeyi yükledim 98200 küsür yayın var gibi idi böyle olunca bi kalabalık oluyor kasma da oluyor tabi geçişlerde. Mesala genel bir liste olsa için de ulusal kanalların sayısı 10-15 3-5 tane müzik bi o kadar belgesel ve spor kanalarından da yedekli kanallar olursa bunu birçok kişi kullanır. Kullandığımız ıptv player lar a birçok liste yüklene biliyor sadece spor kanalları olan bir liste yerel kanallar olan bir liste ulusal kanalar olan bir liste gibi. bu bi öneri idi belki sen yapmışsındırda listelerin içinde vardı ben farkında değilimdir. Emeğine sağlık tşk.

Totalde 461 kanallı güzel bir paket olmuş. Bazı spor ve sinema kanalları için vpn şart. En azından benim kullandığım iss için öyle.

Yapanların, idamesi için emek verenlerin eline koluna sağlık.

Alman magenta sport, Portekiz sport tv, Sırp sport klub seri olarak bu kanalları ekleyebilir misin?

Emeğine sağlık teşekkür ederim.
Eski samsung smarttv ye ott player üzerinden izlemeye çalışıyorum. Mor paketler açılmıyor. Bilginize ....

arkadaşlar ben yeniyim tam çözemedim. Linki açınca direkt .m3u uzantılı bir dosya iniyor. bu inen dosya bildiğim m3u linki vs değil. bunu hangi formatta açmam lazım.

arkadaşlar ben yeniyim tam çözemedim. Linki açınca direkt .m3u uzantılı bir dosya iniyor. bu inen dosya bildiğim m3u linki vs değil. bunu hangi formatta açmam lazım.
Tamam işte m3u uzantılı dosya iniyor, bu dosyayı iptv uygulamasını açıp yerini gösteriyorsunuz sonra kayıt ediyorsunuz uygulama türüne gere kapatınca ana ekrana gelin kanallar sıralanır.

Arkadaşlar merhaba,
Bulgaristan kanallarını izleyebileceğim bir m3u linki varmıdır, bilen kullanna varsa paylaşmasını rica ediyorum,

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri