IPTV UYELIK

polaltin

Üye
Konular
10
Arkadaşlar sorun yasamayacağımız hangi IPTV üyeliğini tavsiye edersiniz.

Titan panelli iptv iyidir.Ama biraz pahalıdırda.Sorun yaşamadan kullanılan bulmak çok zor.Bende 3-4 iptv aldım ama önermem hiçbirini.Avrupada olsun merkezi,kurumsal olsun.Yerli fırlamalardan uzak durun.Sattıktan sonra işi biter sizinle.

Titan panelli iptv iyidir.Ama biraz pahalıdırda.Sorun yaşamadan kullanılan bulmak çok zor.Bende 3-4 iptv aldım ama önermem hiçbirini.Avrupada olsun merkezi,kurumsal olsun.Yerli fırlamalardan uzak durun.Sattıktan sonra işi biter sizinle.
Teşekkür ederim. Bu konuda bilgim yok hangi panelleri önerirsiniz

Para verip IPTV de alıp. , bilemedim yani ortaklık m3u kaynıyor 😁

bende almam şahsen ama ugraşmayı sevmeyen biri olsam alınabilir şahsi fikrim hani yabancı biriysen ne biliyim almanca ingilizce atıyorum gibi dilleri biliyor ve o kanalları izliyosan alınır bein konusunda şimdi tod a baktım sezonluk da aylık 229 yani haftada 55 tl filan bunun için ugraşmaya değmez temiz temiz izlersin çalışan biri için hatta bence haftada 150 fılan verıp kutulu bıle alınır bugün 1 kahve bile o para dışarda içmeye kalksan izliyosan tüm maçları üye olmak en işine gelen şekilde mantıklı diye düşünüyorum geri kalanları da box dan izlersin

IPTV sağlayıcıları hertürlü işi çözüp örnek: dolby vision hdr hdr10+ görüntü, dolby atmos, dtsx ddplus vs. gibi ses formatlı filmleri dizileri ve canlı yayınları sunsalar bile, ıptv oynatıcı bunları işleyecek ve özellikle TR altyazı (opensubtitle.org) eklentisi ile vod-seri leri altyazı ile izleyebilecek şekilde donanımlı olmuyor, hemen hemen çoğu hd player ile ilişkili bazıları vlc kullanıyor. Böyle tam donanımlı ıptv oynatıcı bilen arkadaş var ise paylaşırsa memnun olurum. ücretsiz sunulan m3u larda TİTAN a denk düşmüştüm, yukarıda yazdığım gibi seçenekler vardı. Spor değil de vod-seriler dediğim gibi olsa çok iyi olur

Herkes 5G için iyidir diyor.

O vakit bu 5G IPTV yayıncısı gelsin foruma , yapsın güzel bi kampanya toplu alım yapalım.

Forum ahalisi olarak m3u'ya, APK'ya, iptv'ye ihtiyacımız olmasada dursun bi kenarda. Sene de 1.000 TL, 1.500 TL. nerelere vermiyoruz valla.😀

229 a tod var aylık ayda 229 da nelere vermiyoruz :) yada kutulu 450 mi ne ben şuan çalışmıyorum ama çalışıyosa olsam ve her maçı ızlıyor olsam alırım futbol için bein hiç ugraşmam ing var fransa var bızım lig yani geri kalanı da box da takıl zaten en çok sorun olan bizim lig gerisi izleniyor bizim lig de gerçi izleniyor bir şekilde aslında genel olarak burada bulunan herkesin önerilere göre kendisine en uygun olan en mantıklı geleni seçip kullanması bişeyin tadını zaten yemeden bilemeyiz :D :D :D

Herkes 5G için iyidir diyor.

O vakit bu 5G IPTV yayıncısı gelsin foruma , yapsın güzel bi kampanya toplu alım yapalım.

Forum ahalisi olarak m3u'ya, APK'ya, iptv'ye ihtiyacımız olmasada dursun bi kenarda. Sene de 1.000 TL, 1.500 TL. nerelere vermiyor

Araştırdım bulamadım nerden satın alabiliriz teşekkür ederim
Yenileme ve satın alma işlemleri için @hoca5g ye yazınız.Telegram

çok iyi yayınlar var.tüm yayınlr anında açılıyor götüntüler şahane tüm yayınlar 4k.googleden m3u buldum oradan biliyorum..ana paneli bulamadım bi türlü bulsam fiyat uygunsa hemen alacağım.http://lionboxiptv.xyz

O m3u'lar patlıyor yada ortalıkta olan önemli zamanlarda çok kullanıcı olduğunda şişiyor izlenmez hale gelebiliyor. Paralı güzel de türkiyedeki bandwithleri bilen özellikle türkiye için ayarlanmış Proxy sunuculu bir kaynak lazım. O da pahalıya geliyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri