Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Titan panelli iptv iyidir.Ama biraz pahalıdırda.Sorun yaşamadan kullanılan bulmak çok zor.Bende 3-4 iptv aldım ama önermem hiçbirini.Avrupada olsun merkezi,kurumsal olsun.Yerli fırlamalardan uzak durun.Sattıktan sonra işi biter sizinle.Arkadaşlar sorun yasamayacağımız hangi IPTV üyeliğini tavsiye edersiniz.
Teşekkür ederim. Bu konuda bilgim yok hangi panelleri önerirsinizTitan panelli iptv iyidir.Ama biraz pahalıdırda.Sorun yaşamadan kullanılan bulmak çok zor.Bende 3-4 iptv aldım ama önermem hiçbirini.Avrupada olsun merkezi,kurumsal olsun.Yerli fırlamalardan uzak durun.Sattıktan sonra işi biter sizinle.
ip tv'ye gerek yok forumu araştırınArkadaşlar sorun yasamayacağımız hangi IPTV üyeliğini tavsiye edersiniz.
Bildiğim iptv yok,olsada önermem.Çünkü sonu genelde hüsranla biter.Teşekkür ederim. Bu konuda bilgim yok hangi panelleri önerirsiniz
bende almam şahsen ama ugraşmayı sevmeyen biri olsam alınabilir şahsi fikrim hani yabancı biriysen ne biliyim almanca ingilizce atıyorum gibi dilleri biliyor ve o kanalları izliyosan alınır bein konusunda şimdi tod a baktım sezonluk da aylık 229 yani haftada 55 tl filan bunun için ugraşmaya değmez temiz temiz izlersin çalışan biri için hatta bence haftada 150 fılan verıp kutulu bıle alınır bugün 1 kahve bile o para dışarda içmeye kalksan izliyosan tüm maçları üye olmak en işine gelen şekilde mantıklı diye düşünüyorum geri kalanları da box dan izlersinPara verip IPTV de alıp. , bilemedim yani ortaklık m3u kaynıyor![]()
Araştırdım bulamadım nerden satın alabiliriz teşekkür ederim5G iptv iyidir.
Herkes 5G için iyidir diyor.
O vakit bu 5G IPTV yayıncısı gelsin foruma , yapsın güzel bi kampanya toplu alım yapalım.
Forum ahalisi olarak m3u'ya, APK'ya, iptv'ye ihtiyacımız olmasada dursun bi kenarda. Sene de 1.000 TL, 1.500 TL. nerelere vermiyor
Yenileme ve satın alma işlemleri için @hoca5g ye yazınız.TelegramAraştırdım bulamadım nerden satın alabiliriz teşekkür ederim
çok iyi yayınlar var.tüm yayınlr anında açılıyor götüntüler şahane tüm yayınlar 4k.googleden m3u buldum oradan biliyorum..ana paneli bulamadım bi türlü bulsam fiyat uygunsa hemen alacağım.http://lionboxiptv.xyzArkadaşlar sorun yasamayacağımız hangi IPTV üyeliğini tavsiye edersiniz.
O m3u'lar patlıyor yada ortalıkta olan önemli zamanlarda çok kullanıcı olduğunda şişiyor izlenmez hale gelebiliyor. Paralı güzel de türkiyedeki bandwithleri bilen özellikle türkiye için ayarlanmış Proxy sunuculu bir kaynak lazım. O da pahalıya geliyor.Para verip IPTV de alıp. , bilemedim yani ortaklık m3u kaynıyor![]()
5giptv referans istiyomus5G iptv panel. kurt, titan,gibi logolar yoktur.
Aynen..5giptv referans istiyomus
Sizi birebir tanıyan,üyeliği olan kişi referans verebilir.Madem tavsiye ettiniz referans ozelden atabilirmisiniz
Reklamini neden yaptinizSizi birebir tanıyan,üyeliği olan kişi referans verebilir.