Öneri 'İptv Tools' Hepsi Bir Arada ( Tarama-Kontrol )

ama sonunda 8080 yada eu:80 olursa bunları otomatik siliyor acaba benim programda kurulum dosyalarında sorun mu oldu
mesala bu relax panel ben bunu tarayamıyorum hemen bu hata veriyor panel aktif olsa bile

maalesef aynı hata alıyorum benım dosya kurulumlarınEkran Grnts 4da sorun olabilir

Selamlar.

Evet arkadaşlar, basit anlaşılır herkesin kullanabileceği bu proğramla yapabileceğimiz birkaç şey aşağıda sıralanmıştır.
birçok özelliği vardır kurcalayarak öğrenebilirsiniz, anlatması uzun .

Öncelikle verilen dosyaları rar'dan çıkaralım örn: D:\
Klasörün içinde 'IPTV TOOLS BY MANZERA AYENA 'exe dosyasını ister masa üstüne kısayol , isterseniz klasör içinden çalıştıralım.

1.Mac scanner (mac tarama)

Mac scanner yazan yere tıklayalım resimde görünen PORTAL satırına adresini girelim , Load combo yazan yere tıklayıp combo listemizi gösterip yükleyelim. en sağ da SCAN yazan butona tıklayıp taramayı başlatalım.

Ekli dosyayı görüntüle 6794

2. USER : PASS (m3u tarama )

User.pass'a tıklayıp üsteki işlemlerin aynısını yapalım , en sağ da SCAN yazan butona tıklayıp taramayı başlatalım.

Ekli dosyayı görüntüle 6796

3. Hits kontrol .

Tarama işlemi bittiğinde yada durdurulduğunda resimdeki ok'la gösterilen yere tıklayarak uygulamanın tüm dosyalarına ulaşabilir , bulunan hit'leri görebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 6797

Hits klasörü: (export ) bulunan hitleri kaydetme

Üstte 'my results' yazan yere tıklayın ,refresh yaptığınız da aşağıda bulunan adresler listenelenmesi lazım. export all-txt yapın export etmesini bekleyin klasöre atacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 6802

Combo dosyasında dünya nüfusunun yarısı kadar mac adresi vardır.
Siz yine de kendi combonuz varsa kullanabilirsiniz.

Saygılarımla.
Bu sayfanın kullanımı hakkında bilginiz varmı

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    181.2 KB · Görüntüleme: 17
Selamlar.

Evet arkadaşlar, basit anlaşılır herkesin kullanabileceği bu proğramla yapabileceğimiz birkaç şey aşağıda sıralanmıştır.
birçok özelliği vardır kurcalayarak öğrenebilirsiniz, anlatması uzun .

Öncelikle verilen dosyaları rar'dan çıkaralım örn: D:\
Klasörün içinde 'IPTV TOOLS BY MANZERA AYENA 'exe dosyasını ister masa üstüne kısayol , isterseniz klasör içinden çalıştıralım.

1.Mac scanner (mac tarama)

Mac scanner yazan yere tıklayalım resimde görünen PORTAL satırına adresini girelim , Load combo yazan yere tıklayıp combo listemizi gösterip yükleyelim. en sağ da SCAN yazan butona tıklayıp taramayı başlatalım.

Ekli dosyayı görüntüle 6794

2. USER : PASS (m3u tarama )

User.pass'a tıklayıp üsteki işlemlerin aynısını yapalım , en sağ da SCAN yazan butona tıklayıp taramayı başlatalım.

Ekli dosyayı görüntüle 6796

3. Hits kontrol .

Tarama işlemi bittiğinde yada durdurulduğunda resimdeki ok'la gösterilen yere tıklayarak uygulamanın tüm dosyalarına ulaşabilir , bulunan hit'leri görebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 6797

Hits klasörü: (export ) bulunan hitleri kaydetme

Üstte 'my results' yazan yere tıklayın ,refresh yaptığınız da aşağıda bulunan adresler listenelenmesi lazım. export all-txt yapın export etmesini bekleyin klasöre atacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 6802

Combo dosyasında dünya nüfusunun yarısı kadar mac adresi vardır.
Siz yine de kendi combonuz varsa kullanabilirsiniz.

Saygılarımla.
@tekkan kardeşim bu resimdeki 2.ici satırdaki PORTAL yazan yer boşmu kalacak ben öyle anladım doğrumudur yoksa üst satıra eklenen PANEL URL'nin tam adresi M3U'mu girilecek?

2

@tekkan kardeşim bu resimdeki 2.ici satırdaki PORTAL yazan yer boşmu kalacak ben öyle anladım doğrumudur yoksa üst satıra eklenen PANEL URL'nin tam adresi M3U'mu girilecek?
Portal yazan yere tarama yapmak istediğiniz adresi gireceksiniz. Örn: bu şekilde olacak .

Geri