Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
M3U olarak eklemeyi denermisin bide yeni liste ekleye tıkla xtream değilde m3u listesine tıkla bu linki yapıştırBu m3u listelerini nin yüzde 90 ında problem var galiba. Sadece film ve ve dizi mu3 listesi olan varsa atabilir mi belki VPN siz olur o zaman
http://[email protected]:80/get.php?username=camvlaar2003&password=Vlaar20092021&type=m3u
sende Dattca bas hafla yazdigini görüyorum, bi de öyle deneyim
Bisey fark etmedi, Belçikadan baglaniyorum, belki ondan olabilirmi?
ben zaten omarotv.xyz den bahsetmiştim.sen sunx listesinden .bende nasıl çalışıyor peki![]()
Ne demek dostum iyi seyirlerBen listeyi işaretledim yere değilde diğerine giriyor muşun ondan olmuyor muş çok teşekkür ederim kardeşim
Dostum, kocaman bi kutu Belçika çikolatasini nereye gönderiyorum ?şu dosyayı dene birde inşallah işini görür ...
Rec tv indir oradan bakarsın.Bu omarotv yine olmuyor diğerleri oldu hepinize çok teşekkür ederim. EliniZde sadece korku filmi listesi olan var mı
Omarotv patlamış açılmıyor benim attığım linkte var kategori kategori tüm filmlerBu omarotv yine olmuyor diğerleri oldu hepinize çok teşekkür ederim. EliniZde sadece korku filmi listesi olan var mı
Çok teşekkürlerOmarotv patlamış açılmıyor benim attığım linkte var kategori kategori tüm filmler
Rica ederim reisÇok teşekkürler
Başlığı daha açıklayici şekilde yazınBu m3u listelerini nin yüzde 90 ında problem var galiba. Sadece film ve ve dizi mu3 listesi olan varsa atabilir mi belki VPN siz olur o zaman
Yayinlar aciliyormuSlm arkadaşım korku filmi grubundaki filmler açılmıyor![]()
Liste çakısması diye bişey olmaz reis filmler yayınlar vs. Açılmıyorsa hesap kullanımdadır paylaştığım linklerden başka bı link deneSadece filmler ama listeler çakışıuor olabilir mi baktım da neredeyse birebir aynı