sbg 68
Üye
- Konular
- 0
ben bein üyesiyim bendeki o an bein yayiniyla disaridan iptv verenlerin yayini farkli sadece mac saati anlik gecisler oluyor. gerisi bank kaydi. ve iki yayin arasinda kiminde 30 saniye kiminde 1 dakikaya varan akiskanlik farki var. bir ara denk geldim orj beinde mac bitti disaridan verende ikinci devre oynaniyordu.Formula 1 konusunda belirttim. Taaa cccam dreambox dan bu yana ıptv geçişler vs. hep bu konuların içinde idim.
IPTV kanalları gerçek kanallarla birebir aynı yayını yapıyorlarsa o ıptv iyi ıptv dir. Örneği; mor4 kanalı ile verdim.
Sabah saat 10.00 da F1 sprint sıralama tur yayını vardı. F1 olan yabancı kanallar veriyor, TR de mor4 yayın hakkının kanalı ama 20 den fazla uygulama vardı hiçbirinde f1 yayını yoktu. baç tekrarları vardı. Farklı bir m3udan yerli yayın bulup izledim.
zamanında satın alırken; söylenenler:hepsi ne varsa yayın ıptv de de o var diye garanti ediyorlardı, sonuç fos çıkıyordu. Örnek: dgtrk o zamanki yayında anlık fb-gs özet mi var? ıptv kanalında da onun olması gerekirken; ya kapalı ya da farklı bir yayın vardı.
Maç zamanı diye paylaşılanlar dahi ücretli onlarca ıptv satıcı yayınından iyi durumdadır
Feed-aktarma yayınlar bile ismi var sadece orada bile yayın olmadığı oluyor. Donma-yavaşlama ve daha birçok sorunlar hariç