Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba bu 5G nereden nasıl satın alınabiliyor? Fiyatı ne kadar?
Telegramda grupları var ordan ulaşabilirsin. Ben 3 senedir filan kullanıyorum. Bayağı memnunum. Kalite olarak piyasanın en iyisi diyebilirim. O nedenle fiyatı da diğerlerine göre biraz tuzlu olabilir.Merhaba bu 5G nereden nasıl satın alınabiliyor? Fiyatı ne kadar?
Grup linkini verebilir misin?Telegramda grupları var ordan ulaşabilirsin. Ben 3 senedir filan kullanıyorum. Bayağı memnunum. Kalite olarak piyasanın en iyisi diyebilirim. O nedenle fiyatı da diğerlerine göre biraz tuzlu olabilir.
Teşekkür ederim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.adresinden ulaşabilirsin fiyat bilgisine.
arkadaş yardımcı bile olmadıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.adresinden ulaşabilirsin fiyat bilgisine.
Hocam daha önce kullandığım bir iptv sağlayıcı var telegramda @MetinMediaa isminde ben memnun kaldım. Ama sonra forum da m3u listeleri görünce devam etmedim yardımcı olur kendisi.arkadaş yardımcı bile olmadı
Dediğiniz 3,4 kaynak veya 4,5 uygulama arasında deneyerek bulmalısınız. Çeşitli şartlara göre bende iyi olan sende kötü olabiliyorArkadaşlar peki satın almadan en kaliteli ve sorunsuz nasıl izleyebiliriz ? Bu listelere bakıyorum ya da uygulamalara hemen hemen hepsinin kaynağı benzer gibi 3-4 tane var. Bazılarında windows logosu var bazılarında maça, kurt vs. Peki en kalitelisi hangisidir nasıl bulup izleyebilirim. Philips 4K TV de izliyorum genelde o yüzden kalite benim için önemli. Ancak para verip sorun yaşadığım da oldu bu yüzden ücretsiz yöntemlerden en kalitelisini nasıl bulabilirim ?
Aslında FB-Samsun maçında buldum. Hem de 4K çözünürlük ve 10k bitrate gayet güzel görünüyordu donma kasma olmuyordu. Fakat her maçı böyle verirler mi bilmiyorum. Beşiktaş maçında böyle yayın bulamadım. Maç saatinde bakıyorum genelde en iyisi hangisi ise onda izlemeye çalışıyorum ama. Merak ettiğim ingilizce spikerli yayınları yani yurt dışı için verilen onları nasıl bulup izleyebiliriz bir de bu kaynaktan alan kişiler nasıl yapıyor ?Dediğiniz 3,4 kaynak veya 4,5 uygulama arasında deneyerek bulmalısınız. Çeşitli şartlara göre bende iyi olan sende kötü olabiliyor
nasil kullancazPara vermeyin. Acestream kullanın
Referans istiyomuş ali dayıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.adresinden ulaşabilirsin fiyat bilgisine.
bu konuda mevcut.nasil kullancaz