Yardım İptv satıcısına nasıl ulaşabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
Uzun zamandır bu bedava iptvler ile ugrasiodum artık uğraşacak vaktim olmadığından bir kere satın alıp kenara çekilmeyi istiyorum uzun zamandır deneyimledigim sunx panel çok hoşuma gidiyor fakat bı satıcısına denk gelemedim bu sunx paneli satın almak için iletişime geçebileceğim kişiye nasıl ulaşırım

Uzun zamandır bu bedava iptvler ile ugrasiodum artık uğraşacak vaktim olmadığından bir kere satın alıp kenara çekilmeyi istiyorum uzun zamandır deneyimledigim sunx panel çok hoşuma gidiyor fakat bı satıcısına denk gelemedim bu sunx paneli satın almak için iletişime geçebileceğim kişiye nasıl ulaşırım
Sende paneli varsa panelde bilgilendirme kanalları vardır orda yazar

Sende paneli varsa panelde bilgilendirme kanalları vardır orda yazar
Bilgilendirme kanalı var fakat sadece sunx e ait IPTV uygulamalarını indirebilecegim bı linke yönlendiriyo iletişime dair birsey yok

**** görsel silindi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Optima veya MPremium al derim güvenilir insanlar Telegram grupları var oradan irtibata geçebilirsin.

Şunu diyim bende aynı düşündüm titan aldım ünivip aldım maç saati ister istemez donuyo pişmanlık olabilir senin için

Bende zamanında çok kullandım ama takılma, donma, maç zamanı link uçması, maçların geriden gelmesi ve görüntünün kötü olması gibi bir çok sıkıntı yaşadım hiç biri verdiğim paraya değmedi.

Bende zamanında çok kullandım ama takılma, donma, maç zamanı link uçması, maçların geriden gelmesi ve görüntünün kötü olması gibi bir çok sıkıntı yaşadım hiç biri verdiğim paraya değmedi.
Test al bunları bir dene derim, Optima veya MPremium güvenilir insanlar Telegram grupları var oradan da irtibata geçebilirsin.

Test al bunları bir dene derim, Optima veya MPremium güvenilir insanlar Telegram grupları var oradan da irtibata geçebilirsin.
Her iptv konusunda ve basliginda ayni seyleri yaziyorsun. Reklam yaptigin icin gercek kullanici yorumlarini golgeliyorsun. Yeter artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri