IPTV PRO Apk İndir – Full v8.1.5 – Türkçe 2024

RedbaroN

Üye
Konular
12
Selamlar,

IPTV PRO Apk
Ücretsiz Full film belgesel gibi bir çok kanalı izlemenize olanak sağlar.
Iptv sıralı kanal listeler, m3u, dosya ve url destekler.
Forumda paylaşılan m3u listelerini bu apk ile çalıştırabilirsiniz.

APK DESTEKLEYEN TÜM CİHAZLARDA ÇALIŞIR.

iptv-pro.jpg

Boyut:20-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre:12345

Alıntıdır.

Son düzenleme:
paylastigin icerik android tv ve box icin desteklimi yoksa sadece android tlf icin mi ekdeki resme bakilirsa tlf icin uyumlu gibi paylasimda aciklamada eklersen anlasilmis olur

merhaba
paylastigin icerik android tv ve box icin desteklimi yoksa sadece android tlf icin mi ekdeki resme bakilirsa tlf icin uyumlu gibi paylasimda aciklamada eklersen anlasilmis olur
merhaba bende bu gün tv box için ararken android markette buldum gayet başarılı xbox için olan versiyonunu kullandım playerlar içinde en stabil çalışıyor.

Teşekkürler hafta sonu deneyeceğim

Mi box denedim aşırı yüklendiğinde kilitlenmiştir bu mobil versiyon box lar için daha uygun bilginize, paylaşım için tşkler.

Apk destekleyen tüm cihazlarda çalışır.

Hocam verdiğiniz vavoo.to dosyasını açıp içindeki dosyayı çıkarıp bu program ile açmaya çalıştım fakat yanlış yapıyorum herhalde bir şeyi. Hata verdi ve açılmadı.

Ekli dosyalar

• wwwwqqqqqq.jpg
    wwwwqqqqqq.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2024.10.10_17.25.23.702.png
    Screenshot_2024.10.10_17.25.23.702.png
    39.6 KB · Görüntüleme: 43
Hocam verdiğiniz vavoo.to dosyasını açıp içindeki dosyayı çıkarıp bu program ile açmaya çalıştım fakat yanlış yapıyorum herhalde bir şeyi. Hata veve açılmadı.
Rardaki dosyayı dışarı çıkardığınızda uzantı olarak m3u çıkması lazım. Siz farklı dosyayı yüklemeye çalışıyorsunuz gibi gözüküyor. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

sağlam liste

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri