Yardım İptv player arıyorum

gospodin

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Umarım aradığıma ulaşabilirim. M3u listelerinde Canlı kanallarda, görselde netlik,renk, kontrast ayarı yapabileceğim. Bir player var mıdır geçen senelerde bir PC programı indirmiştim. PC yenileyince gitti ismini hatırlamıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkür

Muhtemelen pot playeri kastediyorsunuz. Google ile veya Microsoft Store ile uygulamayı aratıp yükleyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Umarım aradığıma ulaşabilirim. M3u listelerinde Canlı kanallarda, görselde netlik,renk, kontrast ayarı yapabileceğim. Bir player var mıdır geçen senelerde bir PC programı indirmiştim. PC yenileyince gitti ismini hatırlamıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkür
PC İÇİN
ProgDVB
QMPlay2
SFVIP-Player
stalker portal player v7.1
vlc

Samsung QLED 4K TV Tizen İşletim Sistemi Kullanıyorum,
İptv önerileriniz nedir ücretli ücretsiz farketmez.

Son düzenleme:
Bulursunuz inşallah..

Yıllar içinde ne varsa denedim, bana en hızlı, en kullanışlı ve basit (M3u için) Qmplay2 geliyor, Dediğiniz ayarların hepsi de var.

Konuyu görüntüleyenler

Geri