IPTV ÖNERİSİ

infomibox

Üye
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, ücretli iptv arıyorum forumda paylaşılan iptv listelerinden gördüğüm kadarıyla titanpanel iyi gibi görünüyor , kullanan arkadaşaların ödenerileri nedir acaba ? yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, ücretli iptv arıyorum forumda paylaşılan iptv listelerinden gördüğüm kadarıyla titanpanel iyi gibi görünüyor , kullanan arkadaşaların ödenerileri nedir acaba ? yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.
Titan güncel m3u listesi varmı sende kral

Ip tv işi biraz şans , her zaman süreklilik arz etmiyor, bozuluncaya kadar kullanın sonra başkasını arayın :)

yok maalesef forumdan bulduklarımı denedim birkaç kez bazıları açıldı ama kapandı tekrar , bende ücretli arıyorum o yüzden gördüğüm kadarıyla titanda donma vs olmuyor
Titan vardı bnde kapandı gerçekten iyidi ama bulursan bana dmden yazarmısın reis

Şu ana kadar 3-4 farklı ücretli olanı kullandım. Bir süre sonra hepsi bana yetersiz gelmeye başladı. En önemli sorun iletişim eksikliğiydi. daha sonra problem çözme hızı. Bu kadar para verdikten sonra daha iyi olmalı diye düşündüm ve bıraktım. Düzenli olarak takip edip ilgili olunursa güzel listeler bulunabilir. Ayrıca birçok iyi uygulama var. @cine10tv arkadaşımızın yeni bir projesi olacak, onu bekleyin bence en azından

Şimdi şöyle birşey var hocam ip tv almak demek birincisi karşı tarafın yani sana bu hizmeti veren kişinin server vs vs hızları falan iyi olmalı ayrıca seninde internet hızın burda çok önemli oluyor ona göre almaya çalış verebiliyorsa alacağın yer sana deneme versin çoğu veriyor öyle dene mac zamanı felan sonra memnun kalırsan öyle satın al bu arada titan bendede vardı satın almadım bir yerden bulmuştum güzel ama bulduğum yer zamanında çok m3u linki paylaşmıştı buda demek oluyorki sende aldığın zaman senin linkinin panelinin vs onunda başkaları tarafından çalınmayacağı ne malum ?

Konuyu görüntüleyenler

Geri