IpTv Link Kontrol Edici (IpTv Stream Checker)

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Herkese merhaba değerli forum sakinleri başlıktan da anladığınız üzere bugün ki konuğumuz iptv link kontrol edici program. Öncelikle program bana ait değildir bunu belirtmek isterim.
Programı bir çoğunuz biliyordur belki kullanıyordur uzun zamandır bilgisayarımda yüklü arşiv olarak tutuyordum bugün paylaşma kararı aldım.
Program görüntüsü bu şekildedir aşağıda ki textbox içerisine linklerinizi girerek start butonuna basmanız yeterlidir daha sonra linkleri taramaya başlar ve çalışan linkleri yeşil renk ile gösterir.

Uygulama İndirme Bağlantısı:
Uygulama zip dosyası içerisinde inecek direkt zipten içinde ki programı ve klasörü çıkararak kullanmaya başlayabilirsiniz.
1737120572938
Görüldüğü üzere taramayı yaptı ve çalışan, çalışmayan olarak renklerle gösterdi.
1737120682839
Tarama bittikten sonra sol tarafta bulunan panel içinden Results sekmesine tıklayarak açılan pencerede Xtream User Info (Text) penceresi içinde bilgileri görebilirsiniz. Programı kurcalayarak save etmeyi vs öğrenirsiniz.​
1737120757551

bunun mac kontrolü varmı @Patron varsa sende vardır .
Evet bende vardı mac taraması olarak yapıyordu fakat program muhtemelen virüslü bu yüzden hiç kendi bilgisayarımda çalıştırmadım sanal makine ile çalıştırdığımda sanal makine koruması vardı çalışmadı bu yüzden sildim.
Piyasada m3u combo tarama olsun mac tarama olsun bir sürü program var herkes kendinin kodladığını söyler fakat hiç birisi türk birisi tarafından yapılmamıştır. İspanyol birisinin kodladığı python dosyası var çoğu forum sitesinde düzenlenerek kendilerinin yaptığını iddia ederler. Yakın zamanda paylaşan olmaz ise onuda paylaşırım ama önce az biraz editlemem gerekiyor. :)

teşekkürler bende silmiştim haklısınız tabiki faydalı olur exe daha geneiş kitle için ideal bencede.

Yeteneklerini "eskiden olduğu gibi" bizlerle paylaşmaya başladığın için teşekkürler @patr0n .

Yeteneklerini "eskiden olduğu gibi" bizlerle paylaşmaya başladığın için teşekkürler @patr0n .
Abi aşırı fazla öm geliyordu sağ olsunlar sürekli soruyorlardı linkleri sildiğim için yazdığım programlar da devre dışı kalmıştı malum entegre çalışıyorlar :)
Bunun içinde öm gelince tekrar aktif ettim ve yeni bir konu ile devam etme kararı aldım. Senin desteğin için ayrıca teşekkür ederim her ne konuda olura olsun her zaman arkamda durdun ve destekledin sağ olasın baş tacısın :)

Abi aşırı fazla öm geliyordu sağ olsunlar sürekli soruyorlardı linkleri sildiğim için yazdığım programlar da devre dışı kalmıştı malum entegre çalışıyorlar :)
Bunun içinde öm gelince tekrar aktif ettim ve yeni bir konu ile devam etme kararı aldım. Senin desteğin için ayrıca teşekkür ederim her ne konuda olura olsun her zaman arkamda durdun ve destekledin sağ olasın baş tacısın :)
Evet okudum buradaki mesajları ve yorumları. Özel mesaj kutunu bilemem ama az çok tahmin edebiliyorum.

Bu tarz bir forumun senin gibi üretken kullanıcılara ihtiyacı var. Tecrübeli Üye değil de Geliştirici ve Paylaşımcı Üye unvanlarını hak ediyorsun kardeşim 😅

hocam sen bu forumun iptv ve kodlayıcı tescilli markasısın :) emek verip uğraşıp ekliyorsun teşekkürler.Bırakma devam kolay gelsin.

Evet okudum buradaki mesajları ve yorumları. Özel mesaj kutunu bilemem ama az çok tahmin edebiliyorum.

Bu tarz bir forumun senin gibi üretken kullanıcılara ihtiyacı var. Tecrübeli Üye değil de Geliştirici ve Paylaşımcı Üye unvanlarını hak ediyorsun kardeşim 😅
unvan için hemen iletişime geçeyim abi :D

Paylaşım için teşekkürler. Toplu link taramalarında ıp ban yeme riski var mıdır acaba.

Paylaşım için teşekkürler. Toplu link taramalarında ıp ban yeme riski var mıdır acaba.
Rica ederim, toplu taramada ip den ipye değişkenlik gösteriyor kiminde ban yemezken kiminde yiyebiliyor bu programda ayrı bir kütüphane kullanılıyor o yüzden ben ban yediğime şahit olmadım zaten bunu çokta kullanmadım.

Son düzenleme:
Roca ederim, toplu taramada ip den ipye değişkenlik gösteriyor kiminde ban yemezken kiminde yiyebiliyor bu programda ayrı bir kütüphane kullanılıyor o yüzden ben ban yediğime şahit olmadım zaten bunu çokta kullanmadım.
Anladım teşekkürler. Yine de riski en aza indirmek için vpn kullanmakta fayda var.

Anladım teşekkürler. Yine de riski en aza indirmek için vpn kullanmakta fayda var.
Program içinde proxy kullanma seçeneği de olması lazım ama proxy bulmak mesele ücretsiz proxyler maalesef çok dayanıklı olmuyor.

Program içinde proxy kullanma seçeneği de olması lazım ama proxy bulmak mesele ücretsiz proxyler maalesef çok dayanıklı olmuyor.
kaspersky üyeliğim var ama hiç kullanmıyorum. Bir işe yarasın bari :)

Geri