Yardım iptv li uydu alıcısına yazılım yükleme

tiger1903

Üye
Konular
2
Herkese Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 4 ay önce flaş indirimden çok uygun fiyata bir adet sunplus marka wifi li uydu alıcısı aldım. Ancak geçen hafta açıp kullanabilme fırsatı buldum. Almaz olaydım, hakikaten yazılımı skandal ötesi kesinlikle tavsiye etmiyorum :D.

Bu cihaza başka bir markanın yazılımı yüklenebilir mi? ( örneğin; next uydu alıcı yazılımı ) Sizlere sormak istedim. Yoksa mecbur çöp =/

Teşekkürler.

Yaklaşık 4 ay önce flaş indirimden çok uygun fiyata bir adet sunplus marka wifi li uydu alıcısı aldım. Ancak geçen hafta açıp kullanabilme fırsatı buldum. Almaz olaydım, hakikaten yazılımı skandal ötesi kesinlikle tavsiye etmiyorum :D.

Bu cihaza başka bir markanın yazılımı yüklenebilir mi? ( örneğin; next uydu alıcı yazılımı ) Sizlere sormak istedim. Yoksa mecbur çöp =/

Teşekkürler.
bildigim kadar redline yazilimi atiliyo ama onlineuydudestek forumuna girip bakman lazim onlar bu islerle ugrasiyorlar

Teşekkürler.
@tiger1903 arkadaşım sunplus uydu alıcının tam olarak nesini beğenmedin. Ben de sunplus spacex kullanıyorum ve gayet işimi görüyor. 5 adet farklı IPTV adresi girilebiliyor, YouTube var, görüntü güzel. Kısacası ben gayet memnunum. Fiyatına göre güzel bir cihaz.
Ayrıca farklı yazılım olaylarına hiç girme tavsiye etmem

Son düzenleme:
@tiger1903 arkadaşım sunplus uydu alıcının tam olarak nesini beğenmedin. Ben de sunplus spacex kullanıyorum ve gayet işimi görüyor. 5 adet farklı IPTV adresi girilebiliyor, YouTube var, görüntü güzel. Kısacası ben gayet memnunum. Fiyatına göre güzel bir cihaz
Ek olarak free iptv var (ulusal,belgesel), info bar , kanal liste penceresi (neta kablo tv ile aynı)fena değil. launcher kötü, ara menuler fena değil .
Laptoptan söktüğüm wifi anteni bu cihazdaki anten ile değiştirdim şu an o da iyi , ben aldıgımda 300-400 civarıydı.
içindeki soğutucu iyi değil ısınma sorunu var. .

Ek olarak free iptv var (ulusal,belgesel), info bar , kanal liste penceresi (neta kablo tv ile aynı)fena değil. launcher kötü, ara menuler fena değil .
Laptoptan söktüğüm wifi anteni bu cihazdaki anten ile değiştirdim şu an o da iyi , ben aldıgımda 300-400 civarıydı.
içindeki soğutucu iyi değil ısınma sorunu var. .
@tekkan arkadaşım senin cihazda dahili wifi yok galiba. Spacex modeli dahili wifili. Launcherda fena değil. TV box gibi

öncelikle iptv kanalları
Firmanın verdiği ip kanallarına müdahale edemezsin. O kanalları firma güncelliyor. Uydu kanallarını ise tekrar tarama yapabilirsin. Xtream bölümüne bulduğun ipleri girip firmanın verdiğinden daha fazlasını izleyebilirsin

Konuyu görüntüleyenler

Geri