Öneri 🎲🎁IPTV Kontrol Programı, IPTV Checker🎁🎲

Baron66

Paylaşımcı
Konular
21
Arkadaşlar merhaba;

Elinizde bir m3u8 linki var ve çalışıp çalışmadığını bilmiyorsunuz. İşte bu uygulama tam bunun için Url'yi yazın start'a basın link sağlammı? patlakmı? ne kadar süresi kalmış? vs. size tüm bilgilerini versin.
Bir alttaki satırda varsa eğer adet yan panelide veriyor.

Programı indirebilirsiniz.

rar dosyası için sakıncalı uyarısı veriyor inmiyor

Arkadaşlar merhaba;

Elinizde bir m3u8 linki var ve çalışıp çalışmadığını bilmiyorsunuz. İşte bu uygulama tam bunun için Url'yi yazın start'a basın link sağlammı? patlakmı? ne kadar süresi kalmış? vs. size tüm bilgilerini versin.

Programın ekran görüntüsünü paylaşabilir misin

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba;

Mobil için yokmu hocam?

Konuyu baltalamak gibi olmasın sakın yazacaklarım...Belki sizin de haberiniz yoktur. geçen hafta da başka bir kaynaktan inen exe yüzünden bu virüsle uğraştım.
Fakat paylaştığınız program nestha.a trajoan virüsü içeriyor. çalıştırdığınızda kendini bütün exe uzantılara bulaştırıyor. görev yöneticisi bile açılmıyor. taratmadan açmıştım bende olanlar oldu.
en sakatı da svcost dosyasına bulaşıyor
Kaspersky tarama sonucu nu paylaşıyorum.
Olay: Kötü amaçlı nesne tespit edildi
Kullanıcı: DESKTOP-VGDFL7G\Monster
Kullanıcı tipi: Etkin kullanıcı
Bileşen: Virüs Taraması
Sonuç: Tespit edildi
Sonuç açıklaması: Tespit edildi
Tür: Virüs
Ad: Virus.Win32.Neshta.a
Doğruluk: Tam
Tehdit düzeyi: Yüksek
Nesne türü: Dosya
Nesne adı: IPTV-AccountInfo.exe
Nesne yolu: C:\Users\Monster\Downloads\Compressed\IPTV CONTROL_2.rar//IPTV CONTROL/x64
Bir nesnenin MD5'i: 9BE5403DD5D887DE2BDEE98FD4563E29
Neden: Uzman analizi
Veritabanlarının sürüm tarihi: Dün, 7.02.2025 18:12:00
Buda virüs total sonucu :
kaspersky bile kafayı yedi.
araştırma sonucu en hızlı çalışan bunu buldum avg bir tool çıkarmış sadece bu virüsü temizlemek için.kullanmak isteyen için buraya bırakıyorum.

Son düzenleme:
Konuyu baltalamak gibi olmasın sakın yazacaklarım...Belki sizin de haberiniz yoktur. geçen hafta da başka bir kaynaktan inen exe yüzünden bu virüsle uğraştım.
Fakat paylaştığınız program nestha.a trajoan virüsü içeriyor. çalıştırdığınızda kendini bütün exe uzantılara bulaştırıyor. görev yöneticisi bile açılmıyor. taratmadan açmıştım bende olanlar oldu.
en sakatı da svcost dosyasına bulaşıyor
Kaspersky tarama sonucu nu paylaşıyorum.
Olay: Kötü amaçlı nesne tespit edildi
Kullanıcı: DESKTOP-VGDFL7G\Monster
Kullanıcı tipi: Etkin kullanıcı
Bileşen: Virüs Taraması
Sonuç: Tespit edildi
Sonuç açıklaması: Tespit edildi
Tür: Virüs
Ad: Virus.Win32.Neshta.a
Doğruluk: Tam
Tehdit düzeyi: Yüksek
Nesne türü: Dosya
Nesne adı: IPTV-AccountInfo.exe
Nesne yolu: C:\Users\Monster\Downloads\Compressed\IPTV CONTROL_2.rar//IPTV CONTROL/x64
Bir nesnenin MD5'i: 9BE5403DD5D887DE2BDEE98FD4563E29
Neden: Uzman analizi
Veritabanlarının sürüm tarihi: Dün, 7.02.2025 18:12:00
Buda virüs total sonucu :
kaspersky bile kafayı yedi.
araştırma sonucu en hızlı çalışan bunu buldum avg bir tool çıkarmış sadece bu virüsü temizlemek için.kullanmak isteyen için buraya bırakıyorum.

3 yıldır kullanıyorum şimdiya kadar herhangi bir problem olmadı.Biz kimseye zorla indir demiyoruz.Bu tarz programlar virüs uyarısı verir zaten.

3 yıldır kullanıyorum şimdiya kadar herhangi bir problem olmadı.Biz kimseye zorla indir demiyoruz.Bu tarz programlar virüs uyarısı verir zaten.
Şimdi tekrar indirip denedim.Şöyleki antivirüs programdan zararlı exe yi temizleyince program çalışıyor zaten.Yani programda virüs olmadan da çalışabiliyor. o yüzden Bu tarz programlar virüs uyarısı verir zaten kısmı otomatikman geçersiz oluyor.
bende 25 senedir pc ve programlarla haşır neşirim. virüsün ne demek olduğunu biliyorum.
Amacım başka biri daha etkilenmesin.

Geri