IPTV izleme apk'sı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

katre58

Paylaşımcı
Konular
8
Kullamak isteyenler bana Dm atabilir arkadaşlar

Kendimin naçizane yaptığım ücretsiz reklamsız IPTV izleme uygulamasıdır içeriğinde açık popüler kanallar mevcuttur. Herkese iyi seyirler arkadaşlar.

Not : ara sıra yayınlar patlayabilir gün içerisinde ya da ertesi gün güncellemesini yapmaktayım.

Son düzenleme:
elinize sağlık.

Kendimin naçizane yaptığım ücretsiz reklamsız IPTV izleme uygulamasıdır içeriğinde açık popüler kanallar mevcuttur. Herkese iyi seyirler arkadaşlar.

Not : ara sıra yayınlar patlayabilir gün içerisinde ya da ertesi gün güncellemesini yapmaktayım.
Eline sağlık güzel bir uygulama olmuş fakat bazı yerlerde kumanda çalışmıyor örnek üstteki gruplar bölümüne ancak mouse ile tıklanıp girilebiliyor ama grup sekmesi içindeki kanallar kumanda ile kontrol edilebiliyor geliştirilebilirse sade ve stabil bir html ile güzel olur

Teşekkür ederim öyle hobi olarak takılıyorum millette yararlansın istedim

Ücretsiz bir sitede başka bir canlı TV uygulamasının kodlarını kullanarak yaptım genel olarak telefon ve tabletlerde çok süper bir şekilde çalışıyor TV box'ta dediğin gibi kumanda sıkıntısı yaşayabiliriz

Üstteki kategorileri kumanda desteği yok ikinci eleştiri reklam

İşten güçten vakit buldukça uygulamayla uğraşmaya çalışıyorum Bir şeyleri ortaya çıkarmaya çalışıyorum maksat kendimin yararlandığı şeyden başkalarının da yararlanmasını istemek

Üstteki kategorileri kumanda desteği yok ikinci eleştiri reklam
Reklam benim kendi kişisel olarak eklediğin bir şey değil uygulamayı yaptığım sitenin koymuş olduğu reklamdır ilk yüklediğinde o çıkar daha da çıkmaz diğer konuya gelecek olursak telefonda ve tablette kullanmanızı tavsiye ederim sonuçta basit bir uygulama

Örnekte gördüğünüz gibi tablet ve telefonlarda ne kadar stabil kullandığını görmüş olduğunuz sizlere sadece bir alternatif olarak paylaştım hiçbir şekilde fazla bilgim olmamasına rağmen yapılan bir uygulama..

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2025-11-07-21-44-51-692.mp4
    6.6 MB

Öncelikle hayırlı olsun.

Ancak içerisinde Bein yayınları içeren paylaşımlar yasaktır. İlgili yayınları kaldırmazsanız link kaldırılıp konu kilitlenecektir.

Sayın dost mor varsa lütfen edit yapın kaldırın

Cevap gelene kadar linki kaldırmak durumundayım.

Öncelikle hayırlı olsun.

Ancak içerisinde Bein yayınları içeren paylaşımlar yasaktır. İlgili yayınları kaldırmazsanız link kaldırılıp konu kilitlenecektir.
Ben kaldırayım o halde eğer izlemek isteyen olursa özelden mesaj atsınlar

Sanırım siz kaldırdınız teşekkür ederim almak isteyen olursa bana Dm'den ulaşabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri