İptv Extreme-Pro

uygulama hangi cihazlar icin kullanilabilir ve ya uygundur. ve uygulama alakali biaz daha detayli bilgilendirme yapilmis olursa iyi olur hic degilse isine yarayacaklar da bosuna ugrasmamis olur.

Android Box"ların Cogunun Mimarisi Arm 32 V7 Destekler
Arm64 V8 Olan Apk"lar Android Box"lara Uygun Degildir Bu Mimwriye Uygun Cihazlara Kurulabilir.
Arm32 V7 veya Arm64 V8 Diye Bilgilendirme Yapabilirseniz Buna Gore Bizlerde Bosuna İndirmemis Oluruz.
Yinede Paylaşım İcin Tesekkur Ederiz.Saygılarımla.

yeni satın aldım

l ( telefon serisine kayit oldugu icin calismiyor)
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Uzun yıllardır kullanıyorum pro versiyonunu satın almıştım ara yüzü biraz eski kaldı ama.

Tv boxa kurup denemek isteyen buyursun arkadaşlar.

Şunu da belirtelim; telefona yüklediğiniz uygulamanın yedeği tv boxların %99'unda çalışmaz. + Satın aldığınız için kamuya açamazsınız. Limit ya da engel vardır.

Bunu kullanın daha iyi.👇

Son düzenleme:
IPTV Extreme Pro 'nun Play Store'daki fiyatı 11 TL. Zaten paralı ve parasız versiyonu arasındaki tek fark reklam. Reklamda altta küçük bir boyutta duruyor. Yani rahatsız edici bir ölçekte değil.
Modlu uygulama kullandığınızda belli bir süre lisans uyarısı veriyor. Ben düzgün çalışan modlu bir uygulama göremedim.
Herkesin fikri ayrıdır. Ama bana göre ayarlarını düzgün yaptığınız taktirde çok iyi bir uygulama. Son dönemde uygulamaya güncelleme gelmiyor. Yani destek zayıflamış durumda. Ciddi düzeltme ihtiyacı olan yerler var maalesef.

Geri