İPTV DONMA SORUNU

fasumeha

Üye
Konular
5
Öncelikle bu forumu açan sayın admine sonsuz saygılarımı sunarım. Abone olan diğer kullanıcılara da katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Soruma gelince; Samsung TV de SS iptv kullanıyorum. @Patron kullanıcısından gönderdiği M3U Paylaşımların dan faydalanarak liste yüklemesi yapıyorum. İlk 5 10 dakika geçince M3u donmalar başlıyor. Aynı listeyi telefonda da deniyorum yine aynı takılıyor. Tizen TV olduğu için VPN de yok.
TTNET 100 MB internet hızım var. Normal mi ? Ücretli IPTV mi almam gerekiyor? Desteğinizi rica ederim.
Hürmetler.....

Öncelikle bu forumu açan sayın admine sonsuz saygılarımı sunarım. Abone olan diğer kullanıcılara da katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Soruma gelince; Samsung TV de SS iptv kullanıyorum. @Patron kullanıcısından gönderdiği M3U Paylaşımların dan faydalanarak liste yüklemesi yapıyorum. İlk 5 10 dakika geçince M3u donmalar başlıyor. Aynı listeyi telefonda da deniyorum yine aynı takılıyor.
TTNET 100 MB internet hızım var. Normal mi ? Ücretli IPTV mi almam gerekiyor? Desteğinizi rica ederim.
Hürmetler.....
Bunun bir çok sebebi olabilir, (server,internet hızı, kullanılan programlar, hesaba başka giriş denemeleri vb)

Bunu denediniz mi?

Bunun bir çok sebebi olabilir, (server,internet hızı, kullanılan programlar, hesaba başka giriş denemeleri vb)

Bunu denediniz mi?
Merhaba,
Şimdiye kadar yüklediğim tüm listelerde aynı sonuç oluyor. Bir şey dikkatimi çekti sadece canlı yayında olan videolarda oluyor. Filmlerde hiç takılma olmuyor. Acaba kullandığım VDSL Modemden olabilir mi modeli 3302 (TTNET) ?
Yeni nesillerde takılma yaşayan varmı?

Soruma gelince; Samsung TV de SS iptv kullanıyorum. @Patron kullanıcısından gönderdiği M3U Paylaşımların dan faydalanarak liste yüklemesi yapıyorum. İlk 5 10 dakika geçince M3u donmalar başlıyor. Aynı listeyi telefonda da deniyorum yine aynı takılıyor. Tizen TV olduğu için VPN de yok.
Hürmetler..
Soruna cevap veremeyeceğim sadece ilk iki giriş cümlendeki ince düşünce için tebrik etmek istedim 💖

Merhaba,
Şimdiye kadar yüklediğim tüm listelerde aynı sonuç oluyor. Bir şey dikkatimi çekti sadece canlı yayında olan videolarda oluyor. Filmlerde hiç takılma olmuyor. Acaba kullandığım VDSL Modemden olabilir mi modeli 3302 (TTNET) ?
Aslında en net çözümü paralı üyelik olur bence

sorunun cevabı aslında net ücretsiz olan zaten herkesin kullandıgı listeler ulusal da sorun pek olmaz web den çekılen yayınlar genelde öteki kanallar çok düşük ıhtımal duzgun çalışması ki paralı da alsan kendi içinde iyi ve kötü olarak baya farklı var vpn ile zaten hızın düşer onunla hiç alakası yok açılan yayının yani amacın normal tv ise ücretsiz dosyalar ötekı yayınlar ucretsiz de zor

Merhaba,
Filmlerde önyüklediği için hiçbir iptvde sorun olmaz.Filmin 15-20 saniyesi yüklenip başlar ve internet hızınıza göre önden gider.

Hürmetler.....
Hocam paylaştığım linkler genelde tek kişilik panel oluyor ayrıca sunucuların yoğunluğu da donmasına etken olabilir veya kullandığınız internet bu tür şeyler için hız düşürme yapabilir sebep fazla olduğu için sonuç bi o kadar tutarsız olacak bir çok nedeni var yani :)
Bu arada nickim kopyalanmış @Patron merhaba hocam 😅

Değerli cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Bu devirde ekonomik olarak değerli bir zamanda geçiyoruz. Ücretsize devam 😜

Hocam paylaştığım linkler genelde tek kişilik panel oluyor ayrıca sunucuların yoğunluğu da donmasına etken olabilir veya kullandığınız internet bu tür şeyler için hız düşürme yapabilir sebep fazla olduğu için sonuç bi o kadar tutarsız olacak bir çok nedeni var yani :)
Bu arada nickim kopyalanmış @Patron merhaba hocam 😅
biri çırak ama kim acaba :D

Arkadaşlar merhaba son birşey soracağım. Evde kullanılan Modem Zyxel wmg3312 b
İnternet araştırdım en fazla 2.4 Ghz hız veriyormuş, wifi 6 teknoloji modemler hızlı ve kasma yapmıyor Muş.
Alınabilir mi ? Sizler ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim.

İnternet araştırdım en fazla 2.4 Ghz hız veriyormuş, wifi 6 teknoloji modemler hızlı ve kasma yapmıyor Muş.
Teşekkür ederim.
Ayrı bir başlıkta sorunuzu sormanızı rica ederiz.

Teşekkür ederim.
Aynı modemi kullanmaya devam edin ayrı bir router satın alıp bu routeri ana modeme bağlayıp dağıtıcı görevi ile kullanabilirsiniz

Teşekkür ederim.
Ayrı ayrı şeylerden bahsederek kıyas yapıyorsunuz ama gerçek şu ki bahsettiğiniz modem Zyxel VMG3312-B10B ise (sadece b olan modelini bilmiyorum) şu anda evde de olduğu için evet sadece 2.4 Ghz bandında kablosuz yayın yapıyor. Bağlanan cihazın kablosuz teknolojisi iyiyse aslında kablosuz performansında bir sorun olmuyor. Fakat tabi ki de WiFi 6 teknolojisine sahip bir modem olsaydı daha iyi ve kaliteli yayın vermesi işten bile değil.

Sadece kablosuz kalitesinde sorun olmayabiliyor. Aynı zamanda hattan kaynaklanan sorunlar da olabilir. Elbette kablosuz ile bağlıyken sorununun kablosuzdan olduğunu düşünmemiz normal oluyor böyle zamanlarda. Bunu en azından IPTV yayınlarını izlerken oluşan sorun için test edebilmek adına cihazınızı kablo ile internete bağlayın USB ethernet aygıtı ile ya da doğrudan giriş varsa oradan. Aynı şekilde donmalar oluyorsa boş yere (imkan varsa elbette daha kaliteli bir internet hizmeti kullanabilmek için WiFi 6 destekli modem öneririm) para harcamayın. Eğer kablo ile bağlandığında sorun olmuyorsa modemden değil cihazınızın kablosuz teknolojisi veya yazılımından da kaynaklanıyor olabilir çünkü. Daha az masraf ve çözüm için eğer kablo ile sorun olmuyorsa ve sizin için de sorun olmayacaksa kablo kullanımı ethernet portu olan kabloludan kablosuza/kabloluya erişim noktası gibi çalışabilecek bir menzil genişletici kullanabilirsiniz.

Yani yüksek fiyatlara WiFi 6 destekli modem almadan önce ev ağınızın ve cihazınızın gerçek sorununu tespit edin.
Ayrıca mobil paketiniz müsaitse mobil internetinizi paylaştırıp onunla da deneyebilirsiniz problem devam ediyor mu yoksa sorunsuz mu diye. Tabi bir süre bekleyerek çünkü 5-10 dakika gibi bir zamandan bahsetmişsiniz.

Benim önerilerim bu şekilde. Yardımcı olabilir umarım.

Son düzenleme:
Uzun zamandır, card sharing sistemi içindeyim Oscam Ccam Ncam dan tutun İP TV olayına karşı taraf yayını Local se yani yayın kendisine aitse sunucucu yani HOST kaliteli ücretli (yüksek ücret olanlarıda var) yayını izleyenlerde sınır koymamışsa yayın kaliteli ise izleyen abone yani müşteriler isterse 2 mb internet olsun donma takılma yaşamaz, özetle hiç bir yayıncı benim yayını kötü demez suçu izleyene atar, modem yada internet hızı yetersiz der....Yayın kaliteli değil sunucu Free veya bazı yayınları Pc den yapanlar var, birde server patlamış yani deşifre olmuş bağlanan kişi sayısı tek kişi olması gerekirken çoklu kullanıcı bağlanmaya çalıştığında hiç kimse rahat bir şey izleyemez...

Teşekkür ederim.
Modem değil ama size mesh ağı kurmanızı tavsiye edebilirim.Deco E4 3lü paket fiyat olarakta çok uygun.Bu modelinde wifi 6 olmasada modemin kablolu hızını evin her noktasından alabilirsiniz.Çekmeme problemi hiç yok.Cihazlar arası geçişide çok hızlı bir şekilde yapıyor.Cihazın birini modemin yanına koyarak kabloyla alıyorsunuz interneti ve 3 cihazdada aynı hızı alıyorsunuz.

n11'den TP-Link Deco E4 1200 Mbps 5 GHz Wi-Fi Mesh Sistemi 3'lü seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Uzun zamandır, card sharing sistemi içindeyim Oscam Ccam Ncam dan tutun İP TV olayına karşı taraf yayını Local se yani yayın kendisine aitse sunucucu yani HOST kaliteli ücretli (yüksek ücret olanlarıda var) yayını izleyenlerde sınır koymamışsa yayın kaliteli ise izleyen abone yani müşteriler isterse 2 mb internet olsun donma takılma yaşamaz, özetle hiç bir yayıncı benim yayını kötü demez suçu izleyene atar, modem yada internet hızı yetersiz der....Yayın kaliteli değil sunucu Free veya bazı yayınları Pc den yapanlar var, birde server patlamış yani deşifre olmuş bağlanan kişi sayısı tek kişi olması gerekirken çoklu kullanıcı bağlanmaya çalıştığında hiç kimse rahat bir şey izleyemez...
iyigünler dreambox dm500s hala yazılım var mı

Kakiteli takilmayan yayın yapan bildiğiniz ekonomik Host tafsiyeniz varmı rica etsem paylasirmisiniz. Teşekkürler verdiğiniz bilgilerden dolayı

Konuyu görüntüleyenler

Geri