📌 İptv Donma Kasma İleri/Geri Sarma Çözüm Yolları 🎯

birdirbir

▶️ We are live ❗
Uzman
Puan 471
Çözümler 0
@birdirbir
Ekli pdf dosyasında, bu teknik aksaklıkların nedenlerini ve çözüm yollarını içeren detaylı bir rapor yer almaktadır.

Kendi Sisteminizin Yeterlilik Durumları Hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Sistem yetersizliği hallerinde yapılması gerekenleri yerine getirmeniz stresten uzak tutar.

İyi kullanımlar olsun herkese!

Ekli dosyalar

Eline sağlık

Teşekkür ederim

İyi sezonlar herkese..

Eline sağlık

Teşekkür eline sağlık

Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık

İlgi ve alakalı olduğunuz için herkese teşekkür ediyorum 🙋‍♂️

Bana çok faydası oldu. Faydalı bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Sagolasin

Son hazırlıklarınızı yapmayı unutmayın ‼️

Çok güzel bir paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim razı yolunuz açık olsun.

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Ekli pdf dosyasında, bu teknik aksaklıkların nedenlerini ve çözüm yollarını içeren detaylı bir rapor yer almaktadır.

Sistem yetersizliği hallerinde yapılması gerekenleri yerine getirmeniz stresten uzak tutar.

Hocam televizyon da ne yapacağız ?

bilgilendirici bir paylaşım teşekkürler hocam

Bilgilendirme için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Hocam Merhaba SFVIP-Player kullanıyorum belgesel kanallarını izliyorum çoğunlukla 40-45 sn de bir donma problemi yaşıyorum yayın kesilip açılıyor tekrardan ortalama 40-45 sn içinde donuyor pdf de önerilenleri yaptım fakat bir çözüm bulamadım cloudflare warp one vpn kullanıyorum internet hızımda yeterli atladığım bir şey mi var acaba öneriniz var mı ?

Hocam Merhaba SFVIP-Player kullanıyorum belgesel kanallarını izliyorum çoğunlukla 40-45 sn de bir donma problemi yaşıyorum yayın kesilip açılıyor tekrardan ortalama 40-45 sn içinde donuyor pdf de önerilenleri yaptım fakat bir çözüm bulamadım cloudflare warp one vpn kullanıyorum internet hızımda yeterli atladığım bir şey mi var acaba öneriniz var mı ?

Kullandığınız dosyada fazla kullanıcı olmuş başka indirme sayısı düşük olan dosyayı deneyin Aynı problem varsa bu linkteki detaylar hangi ise yapay zeka ile hallede bilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri