🔴--İPTV -- Dominotv Yeni 🎥🎬🍿🎞️🎟️

Muhteşem olmuş. Büyük bir emek var. Emeği geçenlerin ellerine ve yüreğine sağlık

herkez muhtesem falan diyo banada yazdıgı takip edin baska bişey yok zannedersem reklam pesinde ne kodmus be brawo...reklamlar

Teşekkür ustam

birçok kişi gibi benimde koda ihtiyacım var.. ancak sosyal medya kullanmıyorum nasıl alabilirim acaba?

herkez muhtesem falan diyo banada yazdıgı takip edin baska bişey yok zannedersem reklam pesinde ne kodmus be brawo...reklamlar
Nediyorsun kardeşim sen ?
Bizi bilen biliyor sen bilmesende olur
Kullanma zaten .
Aylardır uğraşıyorum millet bir şeyleri güzelce izlesin diye
Ne raklam ne başka bir şey sıfır kazanç
Bu HOBİ işi ok şimdi bir daha tanımadıgın bilmediğin kişiler hkkında bu tarz yorum yapma
onca millet bilmiyor yalan yanlış yalandan mı yazıyor

instagramdan takip edip kod için dm yazın son sürüm apk 16 onu indirmezseniz hata veriyor kod ile kanalların yüklenme süresi cihazın gücüne göre değişiyor

instagramdan takip edip kod için dm yazın son sürüm apk 16 onu indirmezseniz hata veriyor kod ile kanalların yüklenme süresi cihazın gücüne göre değişiyor
Takip etmelerine gerek yok dostum
Dm yazsınlar yeter burda paylaşım yapmak YASAK o yüzden

benim ilk sayfadan indirdiklerimden en yüksek v.14 var 16'yı nereden indirebiliriz acaba?

sert eleştiriler yüzünden kraptor ekibi herşeyi durdurdu,wars tv uygulamasıda aynı şekilde herşeyi sildi kapattı.İnstdan takip edip dm ile kod isteyin eski uygulamayı silerken verilerini silin kaldırın son sürüm 16 versiyonu indirin sonra gelen kodu yazın kanalların yüklenmesi cihazının gücüne göre süre uzar kısalır

saygilar bir kod verirseniz memnun olurum

sağol kardeşim onu anladımda sosyal medya kullanmıyorum bu yüzden sormuştum nereden indirebileceğimi.Ayrıca bir sorum daha olacak bu apk dosyasını evimdeki birkaç cihaza kurmamda sakınca varmıdır? hem tv box'ıma hem telefonuma hemde pc'me kursam hepsinde açarmı???

İndirme Link :

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Code for Downloader App: 5596744

Sistem İçinde Kaynak YOKTUR
İPTV Player olarak sizlere sunuyorum
Dilerseniz Json Kod
Dilerseniz M3U Linkleri
Dilerseniz Xtream API

Tüm Player Özellikleri hepsi aynı

Bir çok dizi sitelerinden Diziler çekiliyor ( Dizibox - Diziyou ) Binlerce dizi
Bir Çok Film Sitelerinden Filmler çekiliyor ( Binlerce Film )

Özellikleri Tek tek yazıcam zaten bilen biliyor ( Bilmeyenler için Burada tüm özellikleri yazıcam)
İndirme Link :

Sistem İçinde Kaynak YOKTUR
İPTV Player olarak sizlere sunuyorum
Dilerseniz Json Kod
Dilerseniz M3U Linkleri
Dilerseniz Xtream API

Tüm Player Özellikleri hepsi aynı

Bir çok dizi sitelerinden Diziler çekiliyor ( Dizibox - Diziyou ) Binlerce dizi
Bir Çok Film Sitelerinden Filmler çekiliyor ( Binlerce Film )

Özellikleri Tek tek yazıcam zaten bilen biliyor ( Bilmeyenler için Burada tüm özellikleri yazıcam)

1.uygulama:
Send files to tv var hep tvye hem telefona yükleyin wifi üzerinden tv,tvbox uygulama yollama uygulaması ayrıca yolladığın uygulamayı tvyede yüklüyor
2.uygulama:
Downloder uygulaması ise indirme kodu ile verilen bütün uygulamaları tvye tvboxa telefona yükler indirme kodu 5596744

Ben sadece youtube kullanıyorum başka sosyal medya hesabım yok youtube üzerinden yazdım kod için ama yinede teşekkür ediyorum emeğimize sağlık

bu zaten en baştaki sayfada var ama buradaki en yüksek versiyon 14 ben 16'yı nereden indirebileceğimi ve kodu nasıl alabileceğimi sormuştum sayın admin'e,çok teşekkürler..

benim ilk sayfadan indirdiklerimden en yüksek v.14 var 16'yı nereden indirebiliriz acaba?
dostum ,lk sayfada var adres indirme adresleri

evt. sayın Domino kardeş zaten bende ilk sayfadan indirdim ama en yüksek v14 iniyor.arkadaş v16 kurulması gerektiğini yazdığı için sormuştum...

evt. sayın Domino kardeş zaten bende ilk sayfadan indirdim ama en yüksek v14 iniyor.arkadaş v16 kurulması gerektiğini yazdığı için sormuştum...
nasıl bu adres v14mü indiriyor bakıyorum olabilir hata vardır siliyorum

dostum bak senin lafına işi bıraktım
uygulamayı sildim yükledim çalıştırdım V16 dostum allah aşkına oyalamayın beni :))
Lütfen o adres son versiyon verir ok

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri