' ' Iptv Apk, Reklamsiz, Ve Tum externe playerler ile calisiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok Istek üzerine Yine Yayinlamaya Karar Verdim ?

Bu APK butun Externe playerler ile calisiyor , yani kanal acti acmadi olayi yok , ? kanallar diger playerler ile de aciliyor ,
degisikler ise ICINDE REKLAM KESSINLIKLE YOK ,

EXTERN PLAYERLERI ÖNCEDEN YÜKLEMENIZ LAZIM yoksa Extern Playerlerden Faydaniz olmaz ?

Cok Kanallar Extern Player ile Calisiyor VLC , Ve WUFFy ile ?

ID kayit gondermeden kanallar gelmez ,

Reklamsiz bir Tv seyretme , Telefonunuzda veya Tv BOX sunuzda , ( Komando Calisiyor )
ilk Kurulumdan 3 Saniye Reklam Cikiyor sonra Reklam Yok Hic Bir Yerde !!!!
Sadece Kanallarin size gelmesi icin FORM isminiz ve ID Gôndermeniz gerekir 24/saat icinde Yayinlar acilir , Sadece SPOR KALDIRDIRDIM,

( Yayinlar Benim Degil, ) ben de yayinlari Bu Forumdan Aldiklarimi Ekledim ?

Ulusal, Radyo ,Azeri, Haber,Muzik,Belgesel,Film ve FILMLER, Dini,Cocuk;Relax,Youtube,MP3 Dinle,Kemal Sunal,YoutubeDizi,Full Kur'Ani Kerim,***

Ve Youtube Reklamsiz izleme linki var icinde ? ve kendiniz de aratip reklamsiz izliyebilirsunuz , her Tarafta , isterseniz Tv nizde de Linki Tv de Acin

indirme linki buradan indirin , ID ve Forum ismini gonderin , 24 saat icinde aktif olacak

Onay Aldiktan Sonra Programi REFRESH yapin, Yani Yeniden Baslatin ? kanallar Yuklenecek
ATAM

buradaki listeleri alıp apk yapmak nedir amaç ne? yok id den onay verme vs bir de reklam yapıştırıyorsunuz bu apk'cı tayfaya izin vermeyin bu ne böyle.

Son düzenleme:
buradaki listeleri alıp apk yapmak nedir bir de reklam yapıştırıyorsunuz bu apk'cı tayfanın hepsini banlayın gitsin bu ne böyle.
Buradaki paylaşılan listeler zaten biz kullanalım diye paylaşılmıyor mu? Biz rahat rahat kullanalım diye uygulama yapıp bedava hiçbir ücret reklam vb. Karşılık dahi beklenmiyor. Siz iyi misiniz? Siz ve sizin gibiler hiçbir şeyi haketmiyorsunuz. Yazık çok yazık.

Buradaki paylaşılan listeler zaten biz kullanalım diye paylaşılmıyor mu? Biz rahat rahat kullanalım diye uygulama yapıp bedava hiçbir ücret reklam vb. Karşılık dahi beklenmiyor. Siz iyi misiniz? Siz ve sizin gibiler hiçbir şeyi haketmiyorsunuz. Yazık çok yazık.
Anlamadim ? siz NE demek istiyorsunuz ? NE HAKKETMEK ne Anlatiyorsunuz ? Size Program icinde, Buradaki Listeyi Hazir Sekilde Sunmak mi HATA, Belirtim Zaten Buradaki Listerli ekledim Deyin ? Siz o kelimelerin neyini anlamadniz ? Ben GAYET cok iyiyim Ve bu programdan CENT KARIM veya Gelirim Yok Ne demek isteginizi acik acik Yazin

Turis Tv sizi Sildi Ka
nall listesinden

buradaki listeleri alıp apk yapmak nedir amaç ne? yok id den onay verme vs bir de reklam yapıştırıyorsunuz bu apk'cı tayfaya izin vermeyin bu ne böyle.
Iste anlamadiginiz Buradan Belli ? Eger iyi inceler iseniz ? Ben yurt disindan Size Bu APK sunuyorum ? Ve TURKIYE gelir etmek icin 3 Saniye Reklam Koyiyor 1 Seferligine , ve DNS Ile alakali ? eger programi kurmadan Yorum Yapmak Size Yakisiyor lu ? yani siz kurmadan Yorum Yapan birisi de ? YAZZIK Yani CEKEMEDIGIN NE var anlamis Degilim , o zaman AVRUPAya GECIN , kurulumda REKLAM YOK , anca Avrupa Disi Ulkerde DNS yapiyor nunu da arastirin ? cozersiniz , olayi

yükledim onay verildi tşk ederim gayet güzel akıcı play er seçeneği de var bir kaç kanal baktım reklam engelleyici dns de aktif ettim beğendim gayet akıcı güzel görünüyor emeğine sağlık arkadaşını beklemedim fazlası geldi radyo belgesel kanallar haber Ve ulusal kanallar geniş içerik şahsen beğendim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251117-212711.jpg
    Screenshot_20251117-212711.jpg
    117.2 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20251117-212705.jpg
    Screenshot_20251117-212705.jpg
    251.8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20251117-212638.jpg
    Screenshot_20251117-212638.jpg
    214.3 KB · Görüntüleme: 20
yükledim onay verildi tşk ederim gayet güzel akıcı play er seçeneği de var bir kaç kanal baktım reklam engelleyici dns de aktif ettim beğendim gayet akıcı güzel görünüyor emeğine sağlık arkadaşını beklemedim fazlası geldi radyo belgesel kanallar haber Ve ulusal kanallar geniş içerik şahsen beğendim
Gule Gule Kullanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri