İPHONE MOR KANAL NASİL İZLERİM

Yağız07

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar belirli süredir iPhone kullanıyorum ama bir türlü film dizi yada mor kanal izleyecek herhangi bi uygulama bulamadım onerebileceginiz bir şeyler var mi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @Yağız07
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi

Moderatör tarafında düzenlendi:
VLC kur sonra bulduğun m3u urllerini VLC içinde ( Ağ akışı) kısmı var orayı aç url'yi yapıştır. Tek kanal url'si de olur, liste olarak da olur.
VLC ücretsizdir.
Burada öenmli olan bulduğun Liste/tekURL'nin çalışıp çalışmamasıdır. URL bulduğun site ya da listesini bulduğun İPTV senn servis sağlayıcın tarafından engellenmiş olabilir, buna dikkat etmen lazım.
Hazır ve pratik bir örnek vermem gerekirse şu siteye bir browser( PC) üzerinden gir; ( ) eğer site sende yasaklı değilse kanal akışı da açıyorsa; İDM eklentisi veya bir browser mağasından m3u/m3u8 yakalayıcısı bul ve yakaladığın url'yi aynı ağ üzerinden bağlandığın telefonuna yollayıp VLC/ağ akışı üzerinden oynatmaya çalış.

Selçuk Bey'e iPhone kullanıcıları için sunduğu fırsatlardan dolayı teşekkür ederim. 😂

apstore dan my tv indirdim kekikm3 yapistirdim mor kanallar acmiyor ulusalda hepini acmiyor bazi kanllar acik

apstore dan my tv indirdim kekikm3 yapistirdim mor kanallar acmiyor ulusalda hepini acmiyor bazi kanllar acik
Her uygulama açmıyor maalesef. Forumda daha önce de benzer konular açılmıştı iyi ve istikrarlı uygulamalar için Apple kullananlar tarafından tabi ki.

Birinde bir arkadaş bir uygulamadan memnun olduğunu söylemişti ama ücretli ve ücretini bilemiyorum.

https://forum.sinetech.tr/konu/apple-tv-icin.1543/#post-16687
Burada en son mesajda ismini de yazmıştı. Bir kaç saat test etmiş.

m3u player kur kardeşim sonra paylaşılan m3u ları yapıştır izle. birkaç çalışan m3u yapıştır . biri donarsa diğerinen devam

Merhaba arkadaşlar belirli süredir iPhone kullanıyorum ama bir türlü film dizi yada mor kanal izleyecek herhangi bi uygulama bulamadım onerebileceginiz bir şeyler var mi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @Yağız07
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
Hocam forumda paylaşılan M3u linklerini herhangi bir oynatıcıya ekleyip izleyebilirsiniz bu işlem de olmazsa sanırım tek alternatifiniz tarayıcıdan selcukspordan izlemek oluyor 😊

Geri