iPhone Hakkında

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak yakın zamanda iPhone 15 almayı düşünüyorum yada iPhone 14 ikisinden birini alacam ama karar veremedim sizce hangisini almamı tavsiye edersiniz iPhone 15 lerde ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar aranızda 15 kullanan varsa yada 14 olumlu ve olumsuz yönlerini yazarsaniz memnun olurum
Kardeş Selam android daha güzel reklamsız youtube var maçlar uygulamar iphone gerçekten sırf kamera başka bi amacı yok alırsan da pro olanlarına bak hem Akku hemde dayanıklılık bakımından yinede.
Androidde xiomi Honor tavsiye ederim sağlam çabuk sarj vesayre.
Tabiki tavsiye Aeo.

Tüm özelliklerde S25 farkını ortaya koymuş. Arada yok denecek kadar az fiyat farkı var iken iPhone 16e almak akıl mantık işi değil.
>>> epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/982344-994885/samsung-galaxy-s25_apple-iphone-16e/
Onlar hep kağıt üstünde değerler. Fiyatlar uygun olsa eminim çoğu kişi tercihini iphonedan yana kullanacaktır. Bir de, her iphone konusunda mutlaka samsung, şaomi muhabbeti döner, tüm forumlarda yazılmayan kurallardandır bu🥳

İphone 16 promax gerçekten en iyi iphone, ekran kasa oranı kasa inceliği çok iyi arge. Bütçe varsa yeni telefon alacaksanız şu an 1 aylık pil 100 20-25 devir sayılı 256gb 90 bin civarında piyasada bulunuyor. Güneşte ekran görünürlülüğü çok iyi . Kamera tuşu gereksiz saçma olmuş tek eksi yanı diyebilirim.

Tüm özelliklerde S25 farkını ortaya koymuş. Arada yok denecek kadar az fiyat farkı var iken iPhone 16e almak akıl mantık işi değil.
>>> epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/982344-994885/samsung-galaxy-s25_apple-iphone-16e/
16e demedim hocam zaten normal 16 pro yada Max degil

Kardeş Selam android daha güzel reklamsız youtube var maçlar uygulamar iphone gerçekten sırf kamera başka bi amacı yok alırsan da pro olanlarına bak hem Akku hemde dayanıklılık bakımından yinede.
Androidde xiomi Honor tavsiye ederim sağlam çabuk sarj vesayre.
Tabiki tavsiye Aeo.
Geçti artık dostum alan aldı satan satdi android den geçtim zaten yinede önerin için sağol

Burada android telefonları öven beğenilerini dile getiren arkadallar var. Ben çok eski android kullanıcısı olarak HTC markası ile android kullanıyordum çok memnundum. Taki HTC çok basit hatalar yapıp iflas edince iphone x le çerçevesiz ekrana geçince iphone transfer oldum. Öncelrri ilk iphone 3 , 4 leri ikşnci telefon olarak kullanıyordum. HTC güvenlik ve kararlılık olarak androidte kendi yazılımını içinr entegre ediyor mükemmel kullanışlılık oluyordu. Samsung ta bunu göremedim note vs pil soru ları hep uzak kaldım. Çin telefonları bilgi toplayan iç yazılımları var o nedenle mi vs uzak durdum. Sonuç olarak android güvenlik olarak zayıf hala zayıf samsung biraz daha güvenilir fakat diğer markalar iphınedan daha iyi teknolojik donanım içerik sağlamalarına rağmen kararlılık ve GÜVENLİK olarak ŞÜPHE yi ortadan kaldırmış değiller.

İphone son yıllarda apple Türkiyenin ülke insanımıza global hizmet kalitesini sunmaması beni çok kızdırdı ve antipati yarattı. Fakat bir çok çokuluslu firma artık müşteri memnuniyet doprultulu hizmet vermiyır. Ortam çok bozuldu.
Herkes bütçesine ve içine sinen hangi marka telefon varsa onu alsın hiçbiri en iyi değil artılar eksiler. Unutmadan iphone en avantajlı yanı ikinci eldede değeri korunuyor olması. Herkesin kararına saygı duyarak fikirlerimi beyan ettim. Saygılar

Konuyu görüntüleyenler

Geri