iPhone Hakkında

Wancha-E

Üye
Konular
4
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak yakın zamanda iPhone 15 almayı düşünüyorum yada iPhone 14 ikisinden birini alacam ama karar veremedim sizce hangisini almamı tavsiye edersiniz iPhone 15 lerde ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar aranızda 15 kullanan varsa yada 14 olumlu ve olumsuz yönlerini yazarsaniz memnun olurum

İPhone 14 pro alırken de ısınma sorunu var dediler. Telefonu çok zorlarınca oluyor bu da gayet normal. Birde çok sıcak havada ısınıyor her telefon gibi. Isınınca da uyarıyor.

Eğer kamerayı çok kullanacaksan 14 pro öneririm. 3 kameranın nimetinden yararlan. Ama kamera ile işim yok, üst model alayım diyorsan iPhone 15 alın.

İPhone 14 pro alırken de ısınma sorunu var dediler. Telefonu çok zorlarınca oluyor bu da gayet normal. Birde çok sıcak havada ısınıyor her telefon gibi. Isınınca da uyarıyor.

Eğer kamerayı çok kullanacaksan 14 pro öneririm. 3 kameranın nimetinden yararlan. Ama kamera ile işim yok, üst model alayım diyorsan iPhone 15 alın.
Teşekkürler hocam

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak yakın zamanda iPhone 15 almayı düşünüyorum yada iPhone 14 ikisinden birini alacam ama karar veremedim sizce hangisini almamı tavsiye edersiniz iPhone 15 lerde ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar aranızda 15 kullanan varsa yada 14 olumlu ve olumsuz yönlerini yazarsaniz memnun olurum
14 kesinlikle alma 14 de kronik şarj almama pi sorunu var . Ben sorun yaşamadım vs diyenler olabilir benim genel cihaz servis başvuru kayıtlı sayı oranları ve işin mutfağında olan bazı dostlarımdan aldığım bilgidir. 15 lerde ısınma sorunu 14 leri satmak için hemen öne sürülen bir bahane. Titanyum gövde incelmiş olması ısıyla haşır neşirlipi artırdı. Kendi testim 15 promax. 16 promax stres test ısınma farkı 2 derece en fazla 3 deece fark var 16 promax 2-3 derece az ısınıyor.
Isınma söylendiği gibi 15 serilerinde sorun oluşturabilecek dikkate alınabilecek bir sorun değil .

Hazır konu açılmışken iphone dan şu an düz 15 veya 16 alacağınıza 13 promax gibi mükemmel stabil sorunsuz chazı alın derim.

Sonuç olarak 12 ve 14 serilerinden uzak durun.

13,15,16 lara yönelin.

15lerde de 17 sürümle geldiği için bir çok sorun vardı hepsi yazılımsal çünkü type c giriş konuldu.gerçek type c enerji gücü ve veri hızı yok tabi çünkü işlemcide bu özellik yoktu. Yazılım güncelleme hataları kablo hataları devam etti. Şu an son itunes ve 18.4 yazılımla herşey düzgün.

16 lardada pil deşarj sorunu var hızlı bitme aramızda kalsın.

14 kesinlikle alma 14 de kronik şarj almama pi sorunu var . Ben sorun yaşamadım vs diyenler olabilir benim genel cihaz servis başvuru kayıtlı sayı oranları ve işin mutfağında olan bazı dostlarımdan aldığım bilgidir. 15 lerde ısınma sorunu 14 leri satmak için hemen öne sürülen bir bahane. Titanyum gövde incelmiş olması ısıyla haşır neşirlipi artırdı. Kendi testim 15 promax. 16 promax stres test ısınma farkı 2 derece en fazla 3 deece fark var 16 promax 2-3 derece az ısınıyor.
Isınma söylendiği gibi 15 serilerinde sorun oluşturabilecek dikkate alınabilecek bir sorun değil .
Teşekkürler hocam çok yardımcı oldu bu bilgiler sağolasın sonuç olarak 15 i öneriyosun yani

İphone 14 kullanıyorum, gayet memnunum. Fotoğraf veya video çekim profesyonel gibi olsun ve daha iyi donanım istiyorsan pro model almalısın. Oyun oynamıyorum kasma ısınma yaşamıyorum. Tek sorun pil buda hemen hemen tüm iphonelarda var, oyun oynamadığım halde telefonla her hangi bir uygulama ile biraz fazla vakit geçirdiğimde 1 gün şarj zor yetiyor, hele youtube gibi uygulamaları gün içinde çok kullanırsan günde 2 kez şarj etmek zorunda kalıyorsun. Hangi model alacaksan en az 256 gb almanda fayda var.

Elimde 12 var zaten 12 den 13 e geçmek biraz mantıksız geliyor
Youtube da Alperen Kılınç kanalına ‘ben olsam hangi iphone alırım diye video koymuş izlemeni tavsiye ederin modelleri güzel açıklamış ben beğendim. Teknik içerik bol.

Ben plus aldım yeni, pro küçük, max ağır geldi. Ay fotoğrafı çekmekle işim olmaz😁 Yaş itibariyle,elimizde telefon ile fotoğraf çektirip profil resmi yapma dönemini geçtik. YouTube'ta neyi inceleyecek? Cihaz belli

Ben plus aldım yeni, pro küçük, max ağır geldi. Ay fotoğrafı çekmekle işim olmaz😁 Yaş itibariyle,elimizde telefon ile fotoğraf çektirip profil resmi yapma dönemini geçtik. YouTube'ta neyi inceleyecek? Cihaz belli
Haklısın

Merhaba Arkadaşım,
ben bu işin içinde olan biri olarak 12 den 14'e kadar ekranla ilgili problemleri var.
Ben eşime ve kızıma Iphone 15 aldım 1 sene oldu hiç bir sıkıntı yok.
Elektronik eşya biraz şans işi

Merhaba Arkadaşım,
ben bu işin içinde olan biri olarak 12 den 14'e kadar ekranla ilgili problemleri var.
Ben eşime ve kızıma Iphone 15 aldım 1 sene oldu hiç bir sıkıntı yok.
Elektronik eşya biraz şans işi
Biz 12 ve 13 te pil sorunu yaşadık, bir yılda pil sağlığı 80 altına düştü. Gürgençler denen tükkan, "telefonlar şarj edilirken yoğun kullanılmış, kullanıcı hatası" dedi, başka bir yetkli servise götürdük, ücretsiz değiştirdiler.

Tüm özelliklerde S25 farkını ortaya koymuş. Arada yok denecek kadar az fiyat farkı var iken iPhone 16e almak akıl mantık işi değil.
>>> epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/982344-994885/samsung-galaxy-s25_apple-iphone-16e/

Konuyu görüntüleyenler

Geri