dehakan7
Müdavim
- Konular
- 415
Sevenler bakabilir...

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İphone a hiç alışamadım. o kadar telefon geçti elimden ama iphone elime alınca ilk kez bir telefon görmüş kadar tuhaf geliyorSevenler bakabilir...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 13158
Yada kaç tane alacağına mıHangi renk alacağıma karar veremiyorum
2 tane alacağım ama muhtemelen mağazasından bakarak renk seçiminde karar verip alacağımYada kaç tane alacağına mı![]()
Passat ı satıp 18 alacaksın demekiPhone 18 Bekliyorum Ben Çıktığı Zaman Alacağım
Orada da çok ucuz değil, aslında apple denince Dubai geliyordu akla uygun oluyor diyeSadece tek modele bir bakayım dedim, şu UAE fiyatı. Yaklaşık, her gün artan kura rağmen 53 bin TL yapıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 13190
Bu da Türkiye fiyatı...
Ekli dosyayı görüntüle 13191
En ucuz ABD tabii ki, ama şu an ön sipariş olduğu için hep resmi fiyatlar geçerli. Bir süre sonra resmi satıcı dışındaki yerlerde de satılınca daha da ucuz olacaktır.Orada da çok ucuz değil, aslında apple denince Dubai geliyordu akla uygun oluyor diye![]()
Bugünün rakamları mı?Bak dünyanın en pahalı telefonu bizde. Hem de en yakına 400 dolar farkla. En pahalı arabası bizde. En az maaşlar bizde. Gidin vergi dairesine bakın herkesin hesabı blokeli bir ay geçirdin mi çakıyor blokeyi. Herkese çökülüyor köprüler satılıyor…
Hizmet? Sıfır.
Para nerde?
Ekli dosyayı görüntüle 13192
iPhone 120 Bekliyorum Çıktığı Zaman AlacağımmıiPhone 18 Bekliyorum Ben Çıktığı Zaman Alacağım