Öneri 📣 iPhone 17 Air, 17, 17 Pro ve Pro Max bugün 15.00'te ön siparişte! 🙂

Fiyat nedir göremedim ! üzerine 5-10 koysak araba alabilir miyiz.?

iPhone 18 Bekliyorum Ben Çıktığı Zaman Alacağım

Sadece tek modele bir bakayım dedim, şu UAE fiyatı. Yaklaşık, her gün artan kura rağmen 53 bin TL yapıyor.

1757679463971

Bu da Türkiye fiyatı...

1757679574731

Orada da çok ucuz değil, aslında apple denince Dubai geliyordu akla uygun oluyor diye :)
En ucuz ABD tabii ki, ama şu an ön sipariş olduğu için hep resmi fiyatlar geçerli. Bir süre sonra resmi satıcı dışındaki yerlerde de satılınca daha da ucuz olacaktır.

Mesela daha geçen hafta sordum, Apple mağazasında 3.100 AED olan Apple Watch Ultra 2, Amazon ya da telefoncuların olduğu sokaktaki dükkanlarda 2.600'e kadar bulunabiliyordu.

Bir de şu var tabi, bir kaç ay önce AED'yi TL'ye çevirirken 10'la çarpıyorduk, şimdi 11'i de geçti. Paramızın her ama her gün değer kaybediyor olması can sıkıcı.

Buradaki adamın öyle bir derdi yok, aynı şeyi bugün almasıyla 2 ay sonra alması arasında hiç bir fark yok.

Bak dünyanın en pahalı telefonu bizde. Hem de en yakına 400 dolar farkla. En pahalı arabası bizde. En az maaşlar bizde. Gidin vergi dairesine bakın herkesin hesabı blokeli bir ay geçirdin mi çakıyor blokeyi. Herkese çökülüyor köprüler satılıyor…

Hizmet? Sıfır.

Para nerde?

1757683583194

Bak dünyanın en pahalı telefonu bizde. Hem de en yakına 400 dolar farkla. En pahalı arabası bizde. En az maaşlar bizde. Gidin vergi dairesine bakın herkesin hesabı blokeli bir ay geçirdin mi çakıyor blokeyi. Herkese çökülüyor köprüler satılıyor…

Hizmet? Sıfır.

Para nerde?

Ekli dosyayı görüntüle 13192
Bugünün rakamları mı?
Yarın değişecek çünkü :)

Geri