İp tv oynatıcıları

Konular
2
Tv de ip tv için tivimate kullanmaktayım. Bu gruba girdiğimden beri karşılaştığım ip tv oynatıcıları aklımı çeldi çok beğendim
Sizce aşağıda belirttiğim tv için en iyi ip tv oynatıcısı hangisi yorumlayın
Tivimate
Hot player
Perfect player
M3u iptv premium

Tv de ip tv için tivimate kullanmaktayım. Bu gruba girdiğimden beri karşılaştığım ip tv oynatıcıları aklımı çeldi çok beğendim
Tivimate
Hot player
Perfect player
M3u iptv premium
Televizo tavsiye ederim

Perfect player
Premiumnun nerden indirebilirim?

Şİmdiye kadar bir çok iptv player denedim. Televizyonda Ott navigator, telefonda da televizo tavsiye ederim.

Kumanda sayısal tuşları ile çalışan ve favorilere eklenen kanalları sıralayan bir uygulama var mı?

Kumanda sayısal tuşları ile çalışan ve favorilere eklenen kanalları sıralayan bir uygulama var mı?
tivimate var. sayısal tuşlar çalışıyor.kanalları sıralaya biliyorsun fovari kanallar dahil..buket listesinide sıralaya biliyorsun.android tv'ye ve tvbox'sa kurdum sorunsuz çalışıyor.

Tizen icin önerebileceğiniz bir uygulama var mi?
Ben smarters pro ve ssiptv kullaniyorum.
@hpgdisco kardeşimin xtream api kullanıyorum. Diziler haricinde bir çoğunu açabiliyor. Eğer kullanan varsa özellikle TIZEN icin sağlam çalıştırabilir player yazabilir mi ?
Bende au8000 samsung tv var , app bir çoğunu denedim deneme versiyonu açamadım.

Değerli arkadaşlar bunların içinde STB EMU Adres:( h**p://c**.m****es.m*/*) Mac: (00:1A:79:A1:FC:5D) olarak girilebilen hangisi çalışıyor.

Değerli arkadaşlar bunların içinde STB EMU Adres:( h**p://c**.m****es.m*/*) Mac: (00:1A:79:A1:FC:5D) olarak girilebilen hangisi çalışıyor.
bahsi geçen 4 uygulamadan sadece TiviMate'i kullanıyorum tv box ile, o da oldukça eksi bir sürüm (2.1.5) - onda MAC portal desteği yok fakat yeni sürümünde olabilir, bilmiyorum.

listede olmayan fakat MAC portal ve Stalker portal desteği olan OTT Navigator var, çok başarılı ve burda paylaşılmış, denemenizi öneririm.

bahsi geçen 4 uygulamadan sadece TiviMate'i kullanıyorum tv box ile, o da oldukça eksi bir sürüm (2.1.5) - onda MAC portal desteği yok fakat yeni sürümünde olabilir, bilmiyorum.

listede olmayan fakat MAC portal ve Stalker portal desteği olan OTT Navigator var, çok başarılı ve burda paylaşılmış, denemenizi öneririm.
Tivimate
Hot player
Perfect player
M3u iptv premium
en iyisi tivimate premium sürümü içinde ne istiyosan var..ayrıca mac da eklenebiliyor (takipçi portalı) adı altında ekleniyor.
sadece ip port+mac adres ekleyin tmm, diğer yerleri user pass vs gerekmiyor.

en iyisi tivimate premium sürümü içinde ne istiyosan var..ayrıca mac da eklenebiliyor (takipçi portalı) adı altında ekleniyor.
sadece ip port+mac adres ekleyin tmm, diğer yerleri user pass vs gerekmiyor.
Sayın goker61 tivimate premium versiyonu kaç mod lu olanlardan mı?

Ultimate IPTV Playlist Loader V4.88
İNDİR-Ultimate IPTV Playlist Loader V4.88

Ultimate IPTV Playlist Loader V4.97
İNDİR-Ultimate IPTV Playlist Loader V4.97

Şimdiye kadar kullandığım EN İYİ uygulama. Uygulamanın simgeleri çok eski. Fakat mükemmel ve stabil. Android (Google TV) ve Telefonda çalışıyor. Deneyin. Eklediğin linkleri de yedekliyor.

Ultimate'nin full olanını istekliler için elimde olanı upload ettim başka yerde yok.silinmeden kaptırın.kurulum esnasında güncelleme istiyormusun diyor, ret etmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:

Geri