İp tv Modem ayarları

Freehawk02

Üye
Konular
1
Tecrübeli iptv kullananları bilir özellikle maç saati internet sağlayıcıları bant genişliğini bilerek düşürürler.

En kaliteli televizyonu,bilgisayarı cihazı,en hızlı fiber interneti modemi,en iyi ücretli iptv oynatıcısını ve sağlayacısını kullansanızda hatta vpn bile kurup çeşitli dns ler denesenizde çözüm bulunamıyor.

Ancak maç saati mobil internetiniz varsa bir nebze rahat izlenebiliiniyor.

Acaba bu soruna çözüm bulan arkadaşların bildiklerini paylaşabilirmi?

Teşekkürler

Alakasi yok hocam akşam saatleri en yogun kullanim gunlerinde evde 6 telefon aktif kullaniyor 1 bilgisayarda eslik ediyor ben bu sezon icin konuşayım butun maclari rahat izledim. iss saglayicinin sans diyelim

Alakasi yok hocam akşam saatleri en yogun kullanim gunlerinde evde 6 telefon aktif kullaniyor 1 bilgisayarda eslik ediyor ben bu sezon icin konuşayım butun maclari rahat izledim. iss saglayicinin sans diyelim
Doğrudur,iss işi şans işi,
ben evde turktelekom 100 mbit fiber kullanıyorum hiç bir tat alamıyorum.

sen fiber kullaniyorsun hocam birde ben vdsl2 kullaniyorum 100 lük gayet hersey akici kimse takilmadan herseyi izliyor.

sen fiber kullaniyorsun hocam birde ben vdsl2 kullaniyorum 100 lük gayet hersey akici kimse takilmadan herseyi izliyor.
Filmlerde dizilerde canlı tv kanallarında hiçbir sorun yok ama dediğim gibi maçlarda hele de gs fb maçlarında adım gibi eminimki bandı kısıtlıyorlar

Doğrudur,iss işi şans işi,
ben evde turktelekom 100 mbit fiber kullanıyorum hiç bir tat alamıyorum.
ben 3 yıldır türknet kullanıyorum (100 mb.) hemen hemen hiç sıkıntım yok diyebilirim. Bence türknetin 1000 gb fibwr hattına taahütsüz geçebilirsin. bundan önce bende türk telekom kullanıyordum ve hergün kesintilerden bıkmıştım.
şu anda tüm yayınları kesintiziz izliyorum diyebilirim.

Tecrübeli iptv kullananları bilir özellikle maç saati internet sağlayıcıları bant genişliğini bilerek düşürürler.

En kaliteli televizyonu,bilgisayarı cihazı,en hızlı fiber interneti modemi,en iyi ücretli iptv oynatıcısını ve sağlayacısını kullansanızda hatta vpn bile kurup çeşitli dns ler denesenizde çözüm bulunamıyor.

Ancak maç saati mobil internetiniz varsa bir nebze rahat izlenebiliiniyor.

Acaba bu soruna çözüm bulan arkadaşların bildiklerini paylaşabilirmi?

Teşekkürler
bu iş sadece anlattığın sebeplerle alakalı değil o yayını sana verenle de alakalı belki adamın yasal bir aboneliği var kendi sunucusu üstünden binlerce kişiye yasadışı satıyor kurduğu sistemde bunu kaldırmıyor o kişilerden bazıları da böyle etrafta beleş ip tv adresi veriyor bilemezsin bu iş bayağı karışık

Bende maç saati düşmüyor, daha çok miting vs olacağı zaman öncesi ve miting boyunca taa yüzde onlara kadar düşüyor hız, 500 den 50-60 lara. Superonline, arayüzde dns i bile kısıtlayan firma, normal karşılıyorum artık.
Yurt dışında yaşayanlar bilir, internet dakika kopsa ya da hız taahhüt edilenin belli bir yüzdesine ulaşamazsa, o ay daha düşük fatura ödersiniz. orange.fr da böyleydi

Bende maç saati düşmüyor, daha çok miting vs olacağı zaman öncesi ve miting boyunca taa yüzde onlara kadar düşüyor hız, 500 den 50-60 lara. Superonline, arayüzde dns i bile kısıtlayan firma, normal karşılıyorum artık.
Yurt dışında yaşayanlar bilir, internet dakika kopsa ya da hız taahhüt edilenin belli bir yüzdesine ulaşamazsa, o ay daha düşük fatura ödersiniz. orange.fr da böyleydi
Bizde tam tersi. Hatta belirli bir limite gelirsen kullanmadıklarını da kullanmışsın gibi sayıp ödetiyorlar ama buna rağmen Almanya bizi kıskanıyor Fransa bize nazar değdiriyor. Ey Putin sen kimsin?

Valla 12 ayrı panelden iptv linklerim var, hepsi özellikle Galatasaray maçlarında takılma yapıyor, zannımca telekom fenerli ! 😃

valla panellerle alakalı 35 mgb hızım var ikincş yarı sıfır donmayla izledim paneliniz sağlamsa donma yapmaz usta

Aynen titan panel candır gerisi heyecandır 😃 ama oda malesef ele geçmiyor 😭

Konuyu görüntüleyenler

Geri