İp TV fiyatları neye göre fiyatlandırlıyor?

Çalışmıyor yardımcı olur musunuz
Üste yazdığım gibi sadece Vavooya girişte huhu.to ve diğer bir iki benzeri böyle kısaltmalar var onlar ancak Vavoo watched ve benzeri uygulamalarda çalışır onlarda şu anda olmuyor yoksa reis eminim Sinetech kanalında yeni bir yol bulsa yayınlardı

Üste yazdığım gibi sadece Vavooya girişte huhu.to ve diğer bir iki benzeri böyle kısaltmalar var onlar ancak Vavoo watched ve benzeri uygulamalarda çalışır onlarda şu anda olmuyor yoksa reis eminim Sinetech kanalında yeni bir yol bulsa yayınlardı
Merhaba , yazılanları okudum ve yanlış anlamadıysam siz sadece vavoo ve benzeri uygulamalar ile çalışıyor diyorsunuz ama ben web tarayıcıma yani chroma ve bunun benzerleri olan siteyi oha.to,vavoo.to falan yazıyorum vpn falan hiçbirşey extra bişey yapmadan izliyorum paylaştığım resimi şimdi ekran görüntüsü olarak aldım hatta buyrun.

Ekli dosyalar

• net sitesi.jpg
    net sitesi.jpg
    388.3 KB · Görüntüleme: 18

Merhaba , yazılanları okudum ve yanlış anlamadıysam siz sadece vavoo ve benzeri uygulamalar ile çalışıyor diyorsunuz ama ben web tarayıcıma yani chroma ve bunun benzerleri olan siteyi oha.to,vavoo.to falan yazıyorum vpn falan hiçbirşey extra bişey yapmadan izliyorum paylaştığım resimi şimdi ekran görüntüsü olarak aldım hatta buyrun.

İnternet servis sağlayıcınızdan kaynaklı gereksinim olmadan açmış olabilirsiniz.

Şimdi telefondan denedim.
Adguard DNS açıksa sayfa hiç yüklenmiyor.
DNS kapalı veya otomatikte ise sayfa yüklenmeye çalışıyor ama pes ediyorsunuz.
VPN ile giriş yaptığımda site direkt açılıyor ve yayın tıklanır tıklananmaz ekrana geliyor.

TTNET DSL.

yanılmıyorsam bu huhu.to sadece Vavoo ya girişte eklenip sadece Vavoo uygulaması ile izleniyor yoksa bu bir m3u dosyası ve benzeri bir şey değil yani başka da ancak Vavoo gibi benzeri uygulamalarda çalışır yanılıyor muyum?
Huhu.to normal bir site illa vavoo veya benzeri uygulama ile calisacak diye bir durum yok. Huhu.to m3u dosyalarindan oluşmakta. Vavoo ve benzeri uygulamalar aslinda saglam vpn'i olan tarayici baska hic bir ozelligi yok

Sinetech reis bu konuya degindi. Dediki bende vodafone fiber var. Her turlu tarayicida huhu.to vpn'siz aciyor.

Son düzenleme:
yanılmıyorsam bu huhu.to sadece Vavoo ya girişte eklenip sadece Vavoo uygulaması ile izleniyor yoksa bu bir m3u dosyası ve benzeri bir şey değil yani başka da ancak Vavoo gibi benzeri uygulamalarda çalışır yanılıyor muyum?
Linuxda vavoo yokki kodi ye yükleyelim

İss vodafone VPN istemiyor, Forumda arkadaşın birisi Open VPN DNS vermişti. VPN herşey açılır diye denemek lazım o dns.

Sinetech reis bu konuya degindi. Dediki bende vodafone fiber var. Her turlu tarayicida huhu.to vpn'siz aciyor.
Bende vpn siz eski Vavoo ve watched ve hatta dezor falan hepsinde çalışıyor zaten ama onları silmeyin yoksa siler yeniden yüklerseniz işe artık yaramıyor demişti ve gerçekten yeni bir Android tv boxta denedim olmadı

Konuyu görüntüleyenler

Geri