Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
emeğine sağlık tesekkürler...49ED6-A9653-B9008-4D5GN
Advanced SystemCare sizin için kişiselleştirilmiş bir plan yaparak tonlarca önemsiz dosyayı, gereksiz günlükleri ve önbellekleri, üçüncü taraf araçlardan, tarayıcılardan ve Windows 10 sisteminizden kalanları tarayıp temizleyebilir.Ne işe yarıyor bu program
Vakti zamanında eskiden bu programı kullanırdım fakat ne zaman kullansam bilgisayarı bozardı o zamandan sonra bir daha kullanmadım velhasıl kelam driver güncellemesi için bu programı kullanmayın aynı firmanın driver booster adlı uygulamasını kullanabilirsiniz şahsen sorunsuz kullanıyorum.Programı kurdum. Temizlik yaptı. Buraya kadar güzel. 2 şey kafama takıldı.
1. Microsoftun bazı programlarının güncellemelerini gösteriyor. Microsoft store'a baktığımda bunlar için güncelleme mevcut değil.
2. Sürücü güncellemeleri var. Ben hem intelin programı ile hemde microsoftun güncellemeleriyle yapıyorum driver güncellemelerini. Bu programın göstermiş olduğu güncellemeler ne intelin programında nede microsoftta var. Bu driver güncellemeleri kursam sonrun çıkarmı acaba. Eğer sorun çıkarsa windows'u diğer herşeyi yeniden kurmak bana saç yoldurtur
Vakti zamanında eskiden bu programı kullanırdım fakat ne zaman kullansam bilgisayarı bozardı o zamandan sonra bir daha kullanmadım velhasıl kelam driver güncellemesi için bu programı kullanmayın aynı firmanın driver booster adlı uygulamasını kullanabilirsiniz şahsen sorunsuz kullanıyorum.
Ne zaman format atsam ilk kurulum yaptığım uygulama driver booster uygulamasıdır sürücüleri kendi veritabanı içerisinden çekiyor internette pro lisans keyini bulup uygulamayı pro sürüm yapabilirsinizdriver booster daha güvenli o zaman. Korkum driverları kurduktan sonra uyumsuzluk yaratıp yaratmayacağı
Veritabanına eklenmediği için veya geç eklendiği içinSürücüleri güncelledim. Sonra aygıt yöneticisine baktım ilave 3 tane sürücü çıkmış fakat yüklenmemiş. 2 tanesini bilgisayarla gelen flash bellekteki sürücülerden güncelledim. Diğeride benim çakma airpods muş onuda listeden kaldırdım.
İşin garibi madem bunların güncellemeleri mevcut intel veya microsoft niye göstermiyor driver update de
Güncellemer içinde pil güncellemesi de vardı onuda güncellemiştim. Güncelleme yaptığımdan beri bilgisayarı açtığımda pil seviyesi %5 - %7 düşük gösteriyor. Zaten fişe takar takmaz pil şarj ışığı yanıp sönüyor şarj'a başlıyor. Daha önce nasıl 100% pille kapattıysam 100% pil doluluğu ile açılıyordu.Veritabanına eklenmediği için veya geç eklendiği için
Bende laptop kullanıcısıyım fakat böyle bi sorunla asla karşılaşmadım bilgisayar hızlı açılsın diye ön bellekte uykuya alıyor olabilirsiniz bilgisayarı kapatırken shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı kapat seçeneğine o şekilde basınGüncellemer içinde pil güncellemesi de vardı onuda güncellemiştim. Güncelleme yaptığımdan beri bilgisayarı açtığımda pil seviyesi %5 - %7 düşük gösteriyor. Zaten fişe takar takmaz pil şarj ışığı yanıp sönüyor şarj'a başlıyor. Daha önce nasıl 100% pille kapattıysam 100% pil doluluğu ile açılıyordu.
Biraz araştırdım. Bu tür uygulamalar yanlış driver yükleme olasılığı varmış ve bu yanlış driverlar yüzünden ileride sorun çıkma ihtimali yüksekmiş.
Akşam benim kuruluan driverların hepsini kaldırıp eski sürümlrine döneceğim. Eğer bu sorun devam ederse Format atıp bi'da bu tür programlara bulaşmam.
Cihaz daha 2 aylık
Bilgisayarı güç tuşundan mı kapatıyorsunuz ? Bu işlemin çok sağlıklı olmadığını biliyorsunuz değil mi direkt olarak windows içinde bilgisayarı kapat seçeneğine ile kapatmanız daha sağlıklı ve bu işlemi gerçekleştirirken sol shift tuşu ile kapatırsanız bilgisayar tamamen kapanır aksi takdirde laptoplarda hazırda beklet seçeneği standart aktif olur cihaz daha çabuk açılır fakat arka planda hep çalışır ama shift ile kapatırsanız tamamen kapanır şu an bilgisayarda olmadığım için güç seçeneklerini atamam hocamGüç menüsündeki ayar böyle. Aklıma takıldı. Güç düğmesine basınca ne işlem yapacağı konusunda. Eğer güç düğmesine basıldığında uyku diyorsa onu da kapat olarak değiştirip deneyeceğim.
Sizin güç yönetimi ekranınızın bi ss'ini atarmısınız
Bunca senedir kullandığım bir uygulama hiç bir sorun yaşamadım sizde böyle bir şeyin olması açıkçası şaşırttı yeni eski fark etmeksizin her bilgisayarıma kurup kullandığım bir uygulama daha dün kendisiyle driver güncellemelerini yaptım ve bir sorun çıkmadıDüğmeden hiç kapatmadım bilgisayarlarımı bugüne kadar. Hep windows'dan Bilgisayarı kapat komutuyla kapattım.
Hazırda beklet seçeneğini kapattım. Bu sorun yoktu ta'ki driver booster ile driverları güncelleyene kadar.
Birde ekran açık olma süresine bakıyorum sanki ekran hiç kapanmamış gibi sürekli açık gösteriyor ayarlar menüsünde.
Ayarlarda ne kadar Uyku modu varsa kapatacağım. Driver booster ile yüklenen tüm sürücüleri eski haline döndüreceğim
Valla olmadı son çare format.
Bu ve bunun birde driver bulanı var.PC için olmazsa olmaz.Hatta sotware olanıda var 3. sü ama onu önermiyorum.Şirket güzel iş çıkartmış.49ED6-A9653-B9008-4D5GN
@Lapsetur
Bazı bilgisayarlar da güç için ayrıca sürücü oluyor. Laptopunuzun üretici sitesinden sürücüleri kontrol edin ve eğer listede bununla ilgili bir sürücü varsa indirip kurmayı deneyin. Mesela ben Acer Nitro 5 AN517-55 serisi bir gaming laptop kullanıyorum. Kendi uygulaması üzerinden batarya kontrol etme, şarj değerini %90'da sabitleme ve daha fazla doldurmasını engelleme gibi ayarları var.
Format atmaktansa bence tüm güncel sürücüleri indirip USB bellek ya da varsa Windowsunuzun kurulu olmadığı diğer hard diske kaydedin. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp yüklü sürücüleri aygıt yöneticisinden kaldırın ve indirdiklerinizi yükleyin.
Bir diğer yöntem ise eğer kapatmadıysanız Windows yedekleme özelliğini tüm bunları yapmadan önce Windows Yedekleme alanına gidin ve kaydı olan bir yedek varsa ve tarihi siz bu işlemeleri yapmadan öncesine ait ise oradan o yedeği geri yükle deyin.