İnternette sorun mu var? Yavaşladı mı?

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
193
Herkese selamlar, gün içinde bir sıkıntı yoktu ama son yarım saattir sabit internette sorun yaşıyorum. Ara ara sayfalar çok geç açılıyor. Bazen hızlı ama stabil değil.

Mobil veride şuanlık bir problem yok ama Türktelekom altyapısına bağlı Millenicom kullanıyorum şuan fena durumda.

Sizde durumlar nedir?

Herkese selamlar, gün içinde bir sıkıntı yoktu ama son yarım saattir sabit internette sorun yaşıyorum. Ara ara sayfalar çok geç açılıyor. Bazen hızlı ama stabil değil.

Mobil veride şuanlık bir problem yok ama Türktelekom altyapısına bağlı Millenicom kullanıyorum şuan fena durumda.

Sizde durumlar nedir?
@Akyol admin Bende TTNet var sorunsuz

Anlık sorunlar oluyor. Şuanda düzeldi mesela.

Bölgesel bir sorun olabilir. Kablonette böyle sorunlar olduğunda, arıza bölümünden çalışma felan varmı bakıp görebiliyorum. Ayrıntılı bir şekilde arıza raporu yazıyorlar. ( sebebi, başlangıç ve ortalama bitiş süresi )

Sizde durumlar nedir?
Millenicom kullanıyorum aynı sorun mevcut şuan

Bu arada söylemeyi unuttum Kablonette sorun yok.

Ülke genelinde dünden bu yana sorunlar var. Bence savaş sebebiyle bi durum var. Bende Gıbırnet üyesiyim Dün saat 19:00 ile 19:30 arası net yoktu. Genel bi sorun. Savaş devam ederse belki netsiz kalacaz.

Şu an herhangi bir sorun yok

Herhangi bir arıza yok ama Ara sıra yavaşlıklar yaşanıyor. Hatta hiç girmiyor. Savaştan dolayı olabilir diye düşündüm. Neyse idare edeceğiz artık.

Sizde durumlar nedir?
Netgsm dün ve bugün çok düştü.

İki hafta önce meydana gelen Güneş patlamasından mı oldu acaba 🤭

Sizde durumlar nedir?
Bende 2 saat öncesinde oldu arkada oyun yüklüyordum ondan sanmıştım demekki herkeste öyleymiş Türk Telekom bu arada internetim

Türk telekom kaynaklı bir sorun varmış millenicom'un demesine göre. şuan internet var gibi ancak siteler yüklenmiyor

Geri