Angel.raychev
Üye
- Konular
- 9
Selam arkadaşlar sadece internetten yayın yapacak olan kendi televizyon kanalımı nasıl kurabilirim? Bilenler lütfen yardımcı olurmu? Teşekkürler 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İp tv m3u linki olarak planlayacağım hocam benim bir uygulamam var ona kanal açmayı düşündüm fakat bu işlerden anlamıyorum size danışmak istedimHangi platformdan düşünüyorsunuz
Tekkan ustamız yapar bu işiBu işin üstadlarından birisi @tekkan ustamız o cevaplar
Uygulama kişisel değilse merak ettimİp tv m3u linki olarak planlayacağım hocam benim bir uygulamam var ona kanal açmayı düşündüm fakat bu işlerden anlamıyorum size danışmak istedim
Uygulama kişisel değilse merak ettim
Referans olarak seni gösteriyoruzDavetin için teşekkürler reis. Lakin, hiç anladığım bir konu değil malesef. Başarılar diliyorum.
Peki bunu m3u linki olarak nasıl yapabilirimobs studyo indir sonra youtubeden bı kanal ac ve başla en kolay yolu yada nimotv kick gibi platformlar var oralardan da üçretsiz yapın yapabılırsın
Hocam çok pahalıRadyo telekom gibi sitelerden yapabilirsin bu profesyonel işi. Alternatif basit yollar ile de yapılır, ancak kişi limiti koydukları için verimli olmaz.
Hocam çok pahalı
siz bu paylaşımı nasıl gördünüz? eski konulara mı bakıyordunuz?Paylaşımınız için teşekkürler.
ilginç bir çarsınız hocamBen her güzel ve dikkat çeken konulara bakar ve incelerim.