Internet download manager

Lapsetur

Paylaşımcı
Konular
34
Internet download manager aktive etmek için alttaki linkten idm.trial.reset.v1.0.0.zip indirin

Yönetici olarak çalıştırın. Register'ı seçin ve Register IDM now'ı tılayın. Çıkan ekranda "OK" tıklayın. Birkaç saniye sonra işlem tamam.

Virüstotal de virüs gösteriyor. Biraz araştırdım açık kaynaklı olduğu için sıkıntı olmaz diyorlar

Karar sizin

Edit : Bende çalışmadı son sürümde. Sadece trial zamanının resetlenmesi çalıştı

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-12-11 222625.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-11 222625.png
    7.4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Arkadaşlar kesinlikle bu tür şeyleri tavsiye etmiyorum. Amacım konuyu açan arkadaşın konusunu baltalamak değil. Ama gerçekten çok sakıncalı.
İsterseniz size kendimizin hazırladığı temiz İdm sürümünü verebiliriz. Ama sadece build sürümü 22 son sürüm 6.42.build 26 sürüm numarası değişmeden buildlerde işlem yapmıyoruz. 6.42 buil 22 isterseniz virüs total linkiyle birlikte dosyayı verebiliriz.

Arkadaşlar kesinlikle bu tür şeyleri tavsiye etmiyorum. Amacım konuyu açan arkadaşın konusunu baltalamak değil. Ama gerçekten çok sakıncalı.
İsterseniz size kendimizin hazırladığı temiz İdm sürümünü verebiliriz. Ama sadece build sürümü 22 son sürüm 6.42.build 26 sürüm numarası değişmeden buildlerde işlem yapmıyoruz. 6.42 buil 22 isterseniz virüs total linkiyle birlikte dosyayı verebiliriz.

Böyle bir imkan varsa tabi ki isteriz :)

Son düzenleme:
@reflex biz derken? Sizi yakından tanımak isteriz?

Merhaba
Crack kullandığımız müddetçe hiç bir uygulama güvenli değildir.
*** Aşağıda vermiş olduğum linkteki dosyayı İndirdikten sonra dosya içerisinde IDM_6.4x_Crack_v19.7 programın kurulu olduğu yere atıp çalıştırdıktan sonra "crack" butonuna basmanız yeterli gelecek her güncellemede aynı işlemi yaparsanız sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edersiniz.

Password:taiwebs.com

Merhaba
Crack kullandığımız müddetçe hiç bir uygulama güvenli değildir.
*** Aşağıda vermiş olduğum linkteki dosyayı İndirdikten sonra dosya içerisinde IDM_6.4x_Crack_v19.7 programın kurulu olduğu yere atıp çalıştırdıktan sonra "crack" butonuna basmanız yeterli gelecek her güncellemede aynı işlemi yaparsanız sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edersiniz.

Password:taiwebs.com
Öyle diyorsun ama o crack dosyasının kendisi virüs dostum. Virüs total virüs olarak görmüyor sebebi ise crack dosyasının zip dosyası içerisinde rarlı olması. Virüs total bu şekil tarama yapamaz. Zip içindeki o rar dosyasını masaüstüne çıkar pc niz alarm vermeye başlar.

Virustehdit

Bizim insanımız da şöyle bir şey var buna anlam veremiyorum bakın her uygulama virüslü olacak diye bir şey yok her crack virüs değildir sonuçta ücretli uygulamanın korumasını kırıp ücretsiz kullanmaya çalışıyorsun bu yüzden Windows uyarı verebilir üstelik Windows zaten çoğu uygulamada uyarı veriyor guvendiginiz yerden crack uygulama indirirseniz sorun çıkmaz senelerdir crack uygulama kullanan birisi olarak bunları söylüyorum her crack uygulama dll ne ise virüs değildir windows bazen gereksiz abartıp virüs diyebiliyor içinde ki kodlardan kaynaklı..

Bizim insanımız da şöyle bir şey var buna anlam veremiyorum bakın her uygulama virüslü olacak diye bir şey yok her crack virüs değildir sonuçta ücretli uygulamanın korumasını kırıp ücretsiz kullanmaya çalışıyorsun bu yüzden Windows uyarı verebilir üstelik Windows zaten çoğu uygulamada uyarı veriyor guvendiginiz yerden crack uygulama indirirseniz sorun çıkmaz senelerdir crack uygulama kullanan birisi olarak bunları söylüyorum her crack uygulama dll ne ise virüs değildir windows bazen gereksiz abartıp virüs diyebiliyor içinde ki kodlardan kaynaklı..
Trojen ve truva atı nasıl virüs olmuyor bi açıklasana.

Okuma yazman var mı ? Varsa yazdıklarımı tekrar oku
Kardeş yaşın kaç senin. Önce saygılı olmayı öğren. Benim yaş 44 ve 14 yaşımdan beri bilgisayar ve teknolojinin içerisindeyim. Çoluk çocukla bu işleri tartışacak değilim ben. İyi forumlar size.

Kardeş yaşın kaç senin. Önce saygılı olmayı öğren. Benim yaş 44 ve 14 yaşımdan beri bilgisayar ve teknolojinin içerisindeyim. Çoluk çocukla bu işleri tartışacak değilim ben. İyi forumlar size.
Yaşım 24 saygısız olduğumu düşünmüyorum yazdıklarımı okumadığınızı veya okuyup demek istediğimi anlamadığınızı düşünüyorum yazdıklarımı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız dedim şimdi tekrar anlatıyorum mesaj da dedim ki her crack uygulaması veya dll dosyası virüs olacak diye bir şey yok windows bazen gereksiz şekilde abartıyor ve adı üstünde "crack dosyası" ne demek bu ? Ücretli uygulamayı ücretsiz bir şekilde kullanmaya yarayan korsan bir yazılım veya kaynak kütüphane ne olduğu önemli değil bir şekilde koruma kırıp bunu ücretsiz kullanmaya çalışıyorsunuz windows buna uyarı vermesi normal umarım şimdi anlamışsınızdır bu arada akıl yaşta değil baştadır yaşınız benden büyük olabilir lakin sizin bunca zaman "bilgisayar ve teknolojinizi" ikiye katlayacak bilgim var sağ olun iyi forumlar.

Dostum uzatma yazılım mühendisiyim ben. Linux sistemleri, Windows sistemleri, Android sistemleri, Ağ ve kurulumları bizim işimiz. Yani bu işleri iptv paneli tarayan 3-5 yle tartışacak değilim herhalde.
Ne güzel ne güzel bende yazılımcıyım fakat bununla ovunmuyorum panel taramasını çok yapmıyorum arada yapıyorum o yüzden öyle demeyin alınırım :) yaş belli bi yere gelmiş ama ahlak.. maalesef hakaret etmeden duramıyosunuz o yüzden daha fazla uzatmayacağım hayırlı geceler :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öyle diyorsun ama o crack dosyasının kendisi virüs dostum. Virüs total virüs olarak görmüyor sebebi ise crack dosyasının zip dosyası içerisinde rarlı olması. Virüs total bu şekil tarama yapamaz. Zip içindeki o rar dosyasını masaüstüne çıkar pc niz alarm vermeye başlar.

Ekli dosyayı görüntüle 1448
Crack uygulamalarının hepsi virüs programında uyarı verir. Sadece bu programa özel bir durum değil keşke her programı lisanslı bir şekilde kulanabilsek ama bu maalesef ki mümkün olmuyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri