Yardım İNSTAGRAM POSTLARIN SİYAH GÖRÜNMESİ HK.

collapsed

Üye
Konular
10
Merhabalar hocalarım üstadlarım 1-2 haftadır instagramda bir sıkıntı mı var ben de mi böyle anlayamadım başkalarının profillerine girdiğim zaman fotoğrafların çoğunluğu siyah gözüküyor profile birkaç kez gir çık yaptığım zaman düzeliyor karşılaşan ve çözümü bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim iyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250325_032213_Instagram.jpg
    Screenshot_20250325_032213_Instagram.jpg
    467.7 KB · Görüntüleme: 75
Ülke genelinde sosyal medyada zaman zaman filtreleme veya kısıtlama yapılıyor. Yavaşlatılıyor. Sadece sosyal medya değil, internet hızında da bölgesel yavaşlıklar mevcut.

Bundan kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Ülke genelinde sosyal medyada zaman zaman filtreleme veya kısıtlama yapılıyor. Yavaşlatılıyor. Sadece sosyal medya değil, internet hızında da bölgesel yavaşlıklar mevcut.

Bundan kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Değerli görüşünüz için teşekkürler. Vpn üzerinden denedim yine aynı şekilde hata aldım. Benim aklıma şu şekil geliyor geçenlerde instagram postları dikey şekilde konumlandırdığı için stabil çalışmıyor diye düşünüyorum benden hariç başka birinin başına geldi mi ki diye merak ettim.

Değerli görüşünüz için teşekkürler. Vpn üzerinden denedim yine aynı şekilde hata aldım. Benim aklıma şu şekil geliyor geçenlerde instagram postları dikey şekilde konumlandırdığı için stabil çalışmıyor diye düşünüyorum benden hariç başka birinin başına geldi mi ki diye merak ettim.
İnstgram ön belleğini temizle Bi de öyle dene

Geri