Kyrox user
Üye
- Konular
- 17
Herzaman garip gelmiştir. İnsanlar Apple cihazları neden bu kadar savunuyor acaba? Kendi markaları gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Benim fikrimi soracak olursan güvenilir çünkü iPhone kullanıyorum telefona değil yazılıma para veriyorumHerzaman garip gelmiştir. İnsanlar Apple cihazları neden bu kadar savunuyor acaba? Kendi markaları gibi.
Benim fikrimde S25 var mesela adamlar 7 yıl güncelleme desteği veriyor. Aynı parayla 2-ci el temiz bir iPhone 14 pro'da ala bilirim. Git-gel yapıyorum.Benim fikrimi soracak olursan güvenilir çünkü iPhone kullanıyorum telefona değil yazılıma para veriyorum
kardeşim bugün istesem iphone'un en pahalı telefonunu hiç düşünmeden peşin alırım ama s8 var bende. sadece soyuluyormuşum hissi veriyor. sadece fanı yok diye birilerine kızıp macbook m1 aldım, 3 sene oldu hala acısı geçmedi.Benim fikrimde S25 var mesela adamlar 7 yıl güncelleme desteği veriyor. Aynı parayla 2-ci el temiz bir iPhone 14 pro'da ala bilirim. Git-gel yapıyorum.
Hayır hocam sadece alayım uzun süre telefon falan değişmiyim diyorum. Gündelik kullanım kamera,batarya iyi olsun ve uzunömürlü olsun yeter. S25 var aklımda.Apple hissedarı degilseniz profesyonel olarak fotograf ,film ve kurgu işleriyle uğraşmıyorsanız
gerisi boş fanatiklik.
Saygılar
xiaomi'de de aynı işlemci var. şu an pazarda baya aktifler. her alışveriş merkezinde mağazaları var.Hayır hocam sadece alayım uzun süre telefon falan değişmiyim diyorum. Gündelik kullanım kamera,batarya iyi olsun ve uzunömürlü olsun yeter. S25 var aklımda.
Ben neden savunuyorlar sorunuza istinaden yazmıştımHayır hocam sadece alayım uzun süre telefon falan değişmiyim diyorum. Gündelik kullanım kamera,batarya iyi olsun ve uzunömürlü olsun yeter. S25 var aklımda.
Yazılım desteği peki?xiaomi'de de aynı işlemci var. şu an pazarda baya aktifler. her alışveriş merkezinde mağazaları var.
kardeşim ben de tekkan reisin bir üst versiyonuyum, kullandığım programlar whatsapp, telegram, banka uygulamaları, bu foruma bakarım o kadar. örneğin sadece bugün kullandığım bankalara telefon app'inden giremeyim samsung ile xiaomi'nin 8 elite işlemcisine bakarım hangisi ucuzsa direk alırım.Yazılım desteği peki?