incelenmeli

murat4596

Üye
Konular
6
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar eger konuya gelecek olursak şöyle iza edim paylaşılan listelerin çalışıp çalışmadığı daha sık kontrol edilmeli çalışmayanlar eklenmemeli veya silinmeli bu yazıya cevap olarak kimse havadan konuşmazsa sevinirim nezaketli olmamız gereken bir sayfadayız birbirini hiç tanımayanda var çok iyi tanıyıp dost olanda en son paylaşılan listelerin baştan başlayıp rahat 15 tanesi ne vpn ile nede vpnsiz çalışıyor diğerlerine bakmadım emeklerinizi gayet iyi anlıyor ve saygı duyuyorum fakat biraz daha inceleyip elemeniz lazım herkese hayırlı ramazanlar dilerim 🙏

Size de hayırlı ramazanlar, paylaşılan listelerde ki şikayetini dile getirdiniz fakat bu isteğiniz maalesef olumsuz. Çünkü listeyi burada paylaşırken aylardır söylüyoruz bakın listeler genelde 1 kişilik sizde açılmıyorsa başkası kullanıyordur diye.

Bizim o an tarama yaptığımızda hangi link çalışıyorsa toplayıp paylaşıyoruz ve bu linkleri biz tarıyorsak herkes tarayabilir eldeki combo içinde uygun user pass olması yetiyor bu yüzden eleme şansımız yok. Hayırlı ramazanlar, hayırlı geceler. :)

Size de hayırlı ramazanlar, paylaşılan listelerde ki şikayetini dile getirdiniz fakat bu isteğiniz maalesef olumsuz. Çünkü listeyi burada paylaşırken aylardır söylüyoruz bakın listeler genelde 1 kişilik sizde açılmıyorsa başkası kullanıyordur diye.

Bizim o an tarama yaptığımızda hangi link çalışıyorsa toplayıp paylaşıyoruz ve bu linkleri biz tarıyorsak herkes tarayabilir eldeki combo içinde uygun user pass olması yetiyor bu yüzden eleme şansımız yok. Hayırlı ramazanlar, hayırlı geceler. :)
Teşekkürler patron hayırlı sahurlar 🙏

Bu foruma m3u listeleri yerine stb-emu,xtream ve m3u diye ayrılması lazım mesela hesaplı olmayan playlist bulmak istiyoruz zor oluyor ekstra olarak çalışmayan(çöp) forumu gelmesi lazım yani alt kategorilere ayrılırsa daha anlaşılır ve güzel olur.

adam m3u listeleri kısmına yardım isteği öneri isteği ne bileyim m3u listesi haricinde konu açabiliyor bunları farklı foruma taşımak gerekiyor.

Geri